"Am fler la oameni puternici şi bătăioşi!". Alina Gorghiu, selfie cu Denise Riffai. Cele două s-au întâlnit la o cafea (FOTO)

"Am fler la oameni puternici şi bătăioşi!". Alina Gorghiu, selfie cu Denise Riffai. Cele două s-au întâlnit la o cafea (FOTO)
foto: jurnalistii.ro

Alina Gorghiu s-a întâlnit cu Denise Rifai, duminică seara, "la o cafea", după ce președinta PNL și-a exprimat dorința ca jurnalista să se alăture partidului său. Pentru a face marcată întâlnirea dintre cele două, Alina Gorghiu și-a făcut chiar și un selfie cu Denise Rifai, apoi a postat poza pe contul său de facebook.

"Şi a fost şi cafeaua cu Denise… Ştiu selfie-urile nu sunt punctul meu forte, dar am fler la oameni puternici şi bătăioşi!", a scris Alina Gorghiu pe Facebook, alături de două fotografii în care apare alături de Denise Rifai.

"O surpriza placuta pentru mine gestul Alinei Gorghiu de a ma aprecia public! Ii multumesc frumos tot in mod public dar am facut-o si personal, am sunat-o in aceasta dimineata! Si avand in vedere ca ne stiam doar de la televizor, am planuit sa ne si intalnim, sa ne cunoastem si sa discutam. :-)", a fost replica jurnalistei, pe Facebook.

Denise Rifai a făcut "valuri" în mediul online, în campania electorală de la alegerile locale, când îşi chestiona invitaţii din emisiuni într-un mod neobişnuit. Însă cel mai controversat episod din cariera jurnalistei a vizat atentatele teroriste din 2001, din SUA. Denise Rifai a afirmat că nu s-a dovedit faptul că atentatele au avut în spate persoane de religie musulmană sau alte persoane, "din poporul ales".

"Am fler la oameni puternici şi bătăioşi!". Alina Gorghiu, selfie cu Denise Riffai. Cele două s-au întâlnit la o cafea

Urmăriți B1TV.ro și pe
`