Vești EXCELENTE pentru cetățenii UE care locuiesc în Regatul Unite. Decizia luată de autorități va schimba radical lucrurile

Vești EXCELENTE pentru cetățenii UE care locuiesc în Regatul Unite. Decizia luată de autorități va schimba radical lucrurile
Foto: știripesurse.ro

Vești excelente pentru cetățenii străini care locuiesc în Regatul Unite.

Se pare că lucrurile nu stau atât de rău după votul ieșirii Marii Britanii pentru străinii depe teritoriul țării.

Presa britanică scrie că cetățenii statelor membre Uniunii Europene cu reședința în Regatul Unit vor putea să rămână acolo după Brexit.

Chiar dacă France Presse anunță că Guvernul londonez nu a vrut să asigure până în momentul de față posibilitatea rămânerii în Anglia a cetățenilor europeni după Brexit, iată că Daily Telegraph precizează că peste 80% dintre cei 3,6 milioane de europeni care trăiesc în Regat sunt eligibili automat la prelungirea dreptului de sejur după 2019.

Se pare că ministerul britanic va elabora anumite proiecte potrivit cărora ceilalți cetățeni europeni vor fi deținători ai unui fel de derogare care le oferă dreptul de sejur nelimitat.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:00 - Ministrul Veștea (PNL), întrebat dacă se menține coaliția cu PSD și după alegeri: „Eu sunt născut în aceeași zi cu Nostradamus și nu sunt în măsură să vă dau o astfel de soluție. Românii decid” (VIDEO)
22:30 - Arafat, despre ploile torențiale: Consecințele de până acum nu sunt grave / Deja în județul Galați avem 3.500 de persoane evacuate. Vreo 260 au refuzat evacuarea și fac asta pe propria răspundere (VIDEO)
22:07 - Ministrul Mircea Fechet: Debitul Dunării nu are o creștere care să ne surprindă / Galațiul rămâne sub cod roșu / Am mers mai bine de 1000 de km să mă asigur că autoritățile sunt pregătite (VIDEO)
21:45 - Cum răspunde ANM criticilor că a exagerat cu avertismentele privind furtuna. Georgescu: S-a ținut cont de toate fenomenele meteo. Maximele termice vor în unele zone cu 15 grade mai scăzute (VIDEO)
21:08 - George Simion spune că Becali ar putea fi printre candidaţii AUR: Îl iau pentru că aduce voturi. A învăţat unele lucruri. Nu merge degeaba la mănăstiri, la biserici
20:45 - Probleme în traficul din București din cauza furtunii: Mijloace de transport, blocate la Podul Grozăveşti (VIDEO)
20:18 - Extrema dreaptă a câștigat alegerile parlamentare din Austria, arată primele estimări. Cancelarul Karl Nehammer și-a recunoscut înfrângerea
19:44 - Ion Iliescu: „Am un zâmbet de Dacie, un zâmbet industrial, cu patru viteze” / Secretul longevității sale și mesajul lui pentru români în prag de alegeri
19:32 - PSD organizează consultări cu sindicatele și patronatele pe tema programului de guvernare
19:06 - Trei cutremure, duminică, în România. Ultimul s-a produs în Brăila. Ce magnitudini au avut