”Femeia asta a fost un dezastru total”: Donald Trump continuă atacurile la adresa lui Hillary Clinton, ignorând acuzaţiile de evaziune fiscală care i se aduc (VIDEO)

”Femeia asta a fost un dezastru total”: Donald Trump continuă atacurile la adresa lui Hillary Clinton, ignorând acuzaţiile de evaziune fiscală care i se aduc (VIDEO)
Foto: democraticreview.com

Trump ignoră acuzaţiile de evaziune fiscală şi continuă ironiile şi atacurile la adresa rivalei sale.

Magnatul imobiliar a revenit la atacurile legate de sănătatea şi onestitatea fostei Prime Doamne, într-o perioadă în care au fost făcute dezvăluiri care arată că republicanul ar fi reuşit să evite plata impozitului timp de 18 ani.

”Femeia asta a fost un dezastru total. Ea se aşteaptă să poată lupta împotriva tuturor problemelor interne şi externe, dar nu poate nici să meargă cinci metri până la maşină. Mai lasaţi-mă în pace, nu se poate aşa ceva!”, a declarat Trump.

Atacurile lui Donald Trump nu s-au oprit aici. În timpul ultimei sale apariţii publice în faţa susţinătorilor, republicanul a făcut spectacol şi a acuzat-o pe Hillary de lipsă de onestitate chiar şi în viaţa de familie.

”Hillary Clinton este loială doar celor care o sprijină financiar şi sieşi. Dacă vreţi să ştiţi adevărul, eu nu cred că ea este măcăr loială lui Bill”, a mai spus magnatul.

În acelaşi timp, cotidianul New York Times a dezvăluit că Trump a raportat o pierdere de 916 milioane de dolari în 1995, ce i-ar fi permis să nu plătească impozitul timp de 18 ani. Deşi miliardarul nu a dorit să se pronunţe pe seama acestui subiect, echipa sa de campanie a reacţionat şi a subliniat că documentul care stă la baza acestuia a fost obţinut în mod ilegal şi că ziarul american îşi coordonează acţiunile în linie cu campania prezidenţială a rivalei democrate Hillary Clinton.

În sondaje, Hillary continuă să conducă, având un avans de 3 procente în faţa rivalului ei, cu o lună înainte de alegeri.

”Femeia asta a fost un dezastru total”: Donald Trump continuă atacurile la adresa lui Hillary Clinton, ignorând acuzaţiile de evaziune fiscală care i se aduc

#DIRECT_ONE_6uz2t7#

Urmăriți B1TV.ro și pe
`