CUTREMUR puternic resimţit în Bucureşti şi în marile oraşe din România (FOTO)

CUTREMUR puternic resimţit în Bucureşti şi în marile oraşe din România (FOTO)

UPDATE: Seismul a avut magnitudinea de 5,3 pe scara Richter şi s-a produs la o adâncime de 91,6 kilometri, în jurul orei 02:10, conform INFP.

La aproximativ jumătate de oră, s-a produs o replică de intensitate mai mică. La ora 02:48, un nou cutremur in judetul Vrancea a fost anunţat de INFP cu magnitudinea de 2.7, la o adâncime de 76km, conform Mediafax.

Un cutremur puternic a avut loc în această noapte în România, în jurul orei 02:10. Seismul a avut magnitudinea de 5,6 pe scara Richter şi s-a produs la o adâncime de 94 kilometri, având epicentrul în Vrancea.

Cutremurul a fost resimţit în Bucureşti şi în marile oraşe din ţară, precum Constanţa, Brăila, Galaţi, Iaşi, Giurgiu, Suceava, Bacău, Braşov, Sibiu, Târgu Mureş sau Hunedoara. De asemenea, unda de şoc s-a resimţit şi în Republica Moldova.

Iniţial Institutul Naţional de Fizica Pământului a anunţat că acest cutremur a avut magnitudine 6 pe scara Richter, dar imediat după ora 2:00 site-ul Institutului a picat. Site-urile externe au anunţat magnitudinea cutremurului de 5,6, această magnitudine fiind confirmată ulterior, pe Twitter, şi de INCDFP.

Date despre cutremurul din România

Detalii despre cutremurul din România

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`