Ion Cristoiu: Codruța Kovesi nu poate să spună că DNA investighează pentru că o mamă așteaptă (VIDEO)

Ion Cristoiu: Codruța Kovesi nu poate să spună că DNA investighează pentru că o mamă așteaptă (VIDEO)
Foto: paginademedia.ro

Jurnalistul Ion Cristoiu a declarat miercuri, într-o intervenție telefonică în cadrul emisiunii ”Dosar de politician”, că afirmațiile sale din ziua precedentă, referitoare la mama polițistului Bogdan Gigină, nu au fost interpretate corect. Cristoriu susține că a vrut să averitzeze asupra faptului că durerea mamei tânărului mort va fi manipulată politic.

”A dat posibilitatea unei uriașe teme de campanie, eu o numesc ”Lacrimile mamei”, care se va rostogoli, vor începe demosntrații. Sigur, și pentru domnul Oprea, și pentru Senat era mult mai bine dacă accepta ridicarea imunității. Știu provocarea, a fost o capcană intinsă Senatului, un dosar care nu avea nicio legătură cu corupția. Va fi o temă de campanie, asemănătoare cu cea cu diaspora, după părerea mea”, a spus Cristoiu.

”După părerea mea, faptul cel mai grav al zilei îl constituie declarația doamnei Codruța Kovesi. Domnia sa nu poate să spună că DNA investighează cazul morții polițistului pentru că o mamă așteaptă. DNA investighează pentru că e o investighează. Dacă polițistul nu avea mamă, DNA nu mai investiga? Deci, acest amestec halucinant al emoției într-o declarație a unui șef al DNA îmi confirmă mie acea manipulare.

Mama poliițistului mort, nu am nicio îndoială că e sinceră în durerea ei, ar trebui să evite folosirea de către politicieni în bătălșia electorală a unei chestiuni strict personală.

S-a făcut o schilodire a discuției noastre. Nu am zis să tacă și apoi am tăcut. Am zis să tacă pentru că există riscul ca declarațiile, durerea mamei să fie manipluată politic”, a mai spus Ion Cristoiu.

Precizările acestuia vin după ce, în ediția de marți a aceleiași emisiuni, jurnalistul a declarat că mama poliţistului Bogdan Gigină este “prea activă” și ar trebui "să tacă", atrăgând atenția că femeia este manipulată politic. (Detalii AICI)

Ion Cristoiu: Codruța Kovesi nu poate să spună că DNA investighează pentru că o mamă așteaptă

#DIRECT_ONE_lnhkha#

Urmăriți B1TV.ro și pe
`