Un alt iPhone 4 a explodat în decurs de o săptămână: Telefonul s-a supraîncălzit în timp ce era la încărcat

Un alt iPhone 4 a explodat în decurs de o săptămână: Telefonul s-a supraîncălzit în timp ce era la încărcat

Compania Apple este în pericol să-și piardă credibilitatea. Incidentele fierbinți cu telefoanele iPhone 4 ridică tot mai multe temeri cu privire la siguranța folosirii acestuia. După ce săptămâna trecută, un iPhone 4 a creat panică în rândul pasagerilor unui avion comercial din Australia după ce a explodat din cauza bateriei supraîncălzite, acum un al doilea a îngrozit o tânără din Brazilia.

Ayla Mota a fost trezită din somn de propriul iPhone 4, care a început să ardă în timp ce era la încărcat, la mai puțin de un metru de fața sa, informează Daily Mail. Cauza exploziei încă nu a fost stabilită, însă primele informații arată că de vină ar fi tot bateria, care s-a supraîncălzit.

Anul trecut, în Franta, un iPhone 3 a explodat în timp ce proprietarul scria un mesaj. Tot în 2010, compania Apple a fost chematî în instanță de mama unui adolescent de 15 ani, căruia i-a explodat telefonul în buzunar, provocându-i arsuri pe picior. La începutul acestui an, în Norvegia, o femeie a rîmas fără un iPhone 4 după ce acesta a explodat în timp ce rula o melodie.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`