"După 100 de zile de război cu limba în cerul gurii, Ponta și Dragnea au căzut la pace". Radu Banciu: Marii gargaragii ai națiunii uitaseră să comunice (VIDEO)

"După 100 de zile de război cu limba în cerul gurii, Ponta și Dragnea au căzut la pace". Radu Banciu: Marii gargaragii ai națiunii uitaseră să comunice (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit în emisiunea sa de pe B1 TV despre "marea împăcare" dintre Liviu Dragnea și Victor Ponta. După ce s-a zvonit că fostul premier ar trece la PRU, șeful PSD a mers acasă la acesta pentru a discuta viitorul său politic în cel mai mare partid de stânga din România.

"După 100 de zile de război cu limba în cerul gurii, Ponta și Dragnea au căzut la pace", precizează jurnalistul.

Motivul invocat de cei doi parlamentari este lipsa de comunicare

"Ei, marii gargaragii ai națiunii, uitaseră să comunice", spune ironic Radu Banciu.

"După 100 de zile de război cu limba în cerul gurii, Ponta și Dragnea au căzut la pace". Radu Banciu: Cica a mers acasă la el. Nu știm care casă, de pe care continent. Dacă există vreo interceptare, murim cu toții de rușine

#DIRECT_ONE_jxj20p#

"Marea revedere așadar, după cele 100 de zile de război și tăcere. Până la urmă știți cum s-a terminat povestea: Dragnea a mers acasă la Ponta, apoi Ponta s-a dus acasă la Dragnea. Nu avem de unde să știm în care casă, ei au multe. Nu spun nici măcare pe ce continent.

Au bârfit! Glumițele, bârfele, înjurăturile..cum poate să arate o discuție între doi oameni de genul ăsta?

Ponta vorbea la tv cu mâna la cingătoare. Avea o atitudine de mișto de Gorj. Așa arăta în studio. Vă dați seama cum au vorbit la Dragnea acasă?

A fost o discuție pe care dacă vreo stenogramă ar fi interceptat-o muream cu toții de rușine", a afirmat Radu Banciu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:30 - Un român venit în vacanță în Franța a avut parte de un sfârșit tragic. Bărbatul a căzut de pe o stâncă în Coasta de Azur
21:27 - Doctorița din Suceava, care a luat mită de 280 de ori de la bolnavi de cancer, condamnată la închisoare cu executare. Câți ani va sta în pușcărie
21:17 - Ambasadorul României la ONU: Acțiunile Rusiei față de centralele nucleare civile ucrainene rămân profund îngrijorătoare. Acestea cresc gradul de risc al unui accident sau incident nuclear
21:16 - Ce sunt nevoiți să facă românii, urgent, dacă vor primi mesaje RO-Alert, că trebuie să evacueze locuințele în cazul unor viituri. Ce anume trebuie să conțină „bagajul de urgență”
21:02 - Care sunt cele două ingrediente secrete pe care bucătăresele din Maramureș le pun în murături? Trucul pentru murături delicioase
20:54 - ANM anunță „o vreme mai caldă decât în mod normal” în următoarele zile. Zonele în care sunt așteptate fenomene de instabilitate atmosferică (VIDEO)
20:36 - Daniel Buda (PNL): Cu siguranță, Klaus Iohannis are o experiență care poate să fie folositoare relațiilor internaționale ale României (VIDEO)
20:34 - Toni Greblă, despre adresa PNL privind candidatura lui Iohannis: BEC se va pronunța joi asupra lămuririlor solicitate / AEP rămâne neutră și nu va intra într-o dispută politică (VIDEO)
20:25 - Cum sunt atrași turiștii pe litoral în această perioadă? „Ne place, e liniște”
20:18 - Apele Române: O parte din viitură va fi atenuată în Serbia. Debitele vor putea să fie tranzitate în siguranță pe sectorul românesc al Dunării (VIDEO)