Ponta și Dragnea s-au împăcat! Liderul PSD a dat asigurări că fostul premier va fi pe listele partidului la parlamentare (VIDEO)

Ponta și Dragnea s-au împăcat! Liderul PSD a dat asigurări că fostul premier va fi pe listele partidului la parlamentare (VIDEO)

Întâlnire de gradul zero. Fostul premier Victor Ponta a venit la sediul Partidului Social Democrat, unde s-a întâlnit cu Liviu Dragnea. Preşedintele PSD l-a desemnat pe Ponta să se ocupe de finanţele publice și de toate celelalte lucruri adiacente programului de guvernare pregătit de social democraţi. De asemenea, Dragnea a dat asigurări că Victor Ponta va fi pe listele PSD la alegerile parlamentare, informează B1 TV.

”Am discutat despre ce s-a mai întâmplat astăzi, despre ce se va mai întâmpla zilele următoare cu Guvernul tehnocrat și sigur că am vorbit și despre partid, despre campanie, despre liste.

I-am cerut lui Victor să se ocupe de partea de finanțe publice și cu toate celelalte chestiuni adiacente din programul de guvernare. Este cel mai îndreptățit să o facă. A acceptat”, a declarat Dragnea.

Victor Ponta este sigur de victoria PSD-ului la alegerile din iarnă: ”Îmi doresc şi cred că pe 11 decembrie o să obţinem un scor cum fost cel din 2012. Tot noi suntem. Nu mai e Crin, dar e Călin, e Daniel Constantin”.

Dragnea a dat asigurări că Ponta va fi pe listele PSD la parlamentare

#DIRECT_ONE_hgdrxk#

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:17 - Ambasadorul României la ONU: Acțiunile Rusiei față de centralele nucleare civile ucrainene rămân profund îngrijorătoare. Acestea cresc gradul de risc al unui accident sau incident nuclear
21:16 - Ce sunt nevoiți să facă românii, urgent, dacă vor primi mesaje RO-Alert, că trebuie să evacueze locuințele în cazul unor viituri. Ce anume trebuie să conțină „bagajul de urgență”
21:02 - Care sunt cele două ingrediente secrete pe care bucătăresele din Maramureș le pun în murături? Trucul pentru murături delicioase
20:54 - ANM anunță „o vreme mai caldă decât în mod normal” în următoarele zile. Zonele în care sunt așteptate fenomene de instabilitate atmosferică (VIDEO)
20:36 - Daniel Buda (PNL): Cu siguranță, Klaus Iohannis are o experiență care poate să fie folositoare relațiilor internaționale ale României (VIDEO)
20:34 - Toni Greblă, despre adresa PNL privind candidatura lui Iohannis: BEC se va pronunța joi asupra lămuririlor solicitate / AEP rămâne neutră și nu va intra într-o dispută politică (VIDEO)
20:25 - Cum sunt atrași turiștii pe litoral în această perioadă? „Ne place, e liniște”
20:18 - Apele Române: O parte din viitură va fi atenuată în Serbia. Debitele vor putea să fie tranzitate în siguranță pe sectorul românesc al Dunării (VIDEO)
20:15 - Trei români se află pe lista Europol a celor mai periculoși infractori. Cine sunt aceștia și ce infracțiuni au comis
20:04 - Meterologii ne avertizează că vom avea parte de o iarnă complet neobişnuită. Câte grade vor fi în sezonul rece