VEZI pe cine de la Antena 3 ar fi făcut Mircea Badea “SECURIST ŞI JIGODIE”! Cătălin Tolontan, mărul discordiei! (FOTO)

VEZI pe cine de la Antena 3 ar fi făcut Mircea Badea “SECURIST ŞI JIGODIE”! Cătălin Tolontan, mărul discordiei! (FOTO)

Un cont de Facebook fals, dar şi tensiunile deja existente între mai mullţi jurnalişti din trustul Intact, au păcălit joi seară un site de ştiri, provocând o avalanşă de acuzaţii şi replici în care a fost prins Mircea Badea. Concret, site-ul stiripesurse a susţinut o perioadă bună de timp că Mircea Badea l-ar fi făcut "securist şi jigodie" pe Radu Tudor. După o perioadă, Badea a reacţionat, susţinând că cei de la site-ul citat au comunicat cu… un cont de Facebook fals. După mai multe mesaje, aceştia şi-au admis greşeala. Dar iată cum s-au desfăşurat cronologic evenimentele în "câmpul tactic" al declaraţiilor.

În seara în care DNA a dat un comunicat controversat în cazul anchetei ce îi vizează pe Victor Ponta şi Tony Blair, Mircea Badea a criticat această situaţie în emisiunea sa de pe Antena 3. Ziua următoare, Cătălin Tolontan publică un articol în care critică dur poziţia DNA, motiv pentru care e invitat să-şi spună părerea la Antena 3 de către jurnalistul Radu Tudor.

Numai că, Radu Tudor face o remarcă deranjantă pentru Mircea Badea. El susţine că Tolontan este singurul jurnalistic care a luat poziţie în cazul abuzului DNA.

Seara, în emisiune, Mircea Badea îi trage un perdaf colegial lui Radu Tudor, pentru faptul că acesta are o părere atât de bună despre Tolontan, uitând însă că primul critic în acest caz ar fi fost Mircea Badea… chiar el!

Rugat să comenteze această situaţie pentru site-ul stiripesurse, Radu Tudor susţine că “nu e nici un scandal la Antena 3”, iar el nu e în conflict cu nimeni.

Aici intervine gafa celor de stiripesurse, care în încercarea de a obţine o declaraţie de la Mircea Badea, contactează, se pare, un cont de Facebook fals al acestuia. Aceştia îl citează pe pamfletarul de la Antena 3 cu o replică extrem de dură la adresa lui Radu Tudor. “E şi securist, şi jigodie”, ar fi spus Badea despre Radu Tudor, potrivit celor de la stiripesur.ro, neprecizându-se în ce context a fost făcută această afirmaţie.

Ironic, articolul de pe stiripesurse în care Mircea Badea îl jigneşte pe Radu Tudor e promovat chiar pe site-ul antena3.ro.

Ulterior însă, Mircea Badea a reacţionat pe pagina sa de Facebook. "Au facut niste cretini o clona a acestei pagini, iar aia de la stiripesurse au luat tzeapa. Exagerat de penibili. Asta este o minciuna. O inventie. O porcarie. Cu aceasta ocazie, stiripesurse inceteaza sa mai existe pentru mine", a încercat acesta să tempereze situaţia deja tensionată din trustul Intact. Totuşi, acesta nu s-a sfiit să distribuie şi articolul de pe stiripesurse în care l-ar fi făcut "jigodie şi securist" pe colegul său.

După alte serii de replici de la Mircea Badea, stiripesurse retrage articolul de pe site, admiţând că pagina de Facebook cu care au comunicat era falsă.

Radu Tudor este cunoscut drept un jurnalist care a tratat în dese rânduri subiecte legate de zona servicilor secrete şi din domeniul militar.

Cazul Ponta – Blair şi reacţia DNA au provocat o mulţime de comentarii în presă, o parte din jurnalişti susţinând că, de fapt, e un război deschis între SRI şi DNA, susţinătorii mai mult sau mai puţin acoperiţi ai celor două tabere având în aceste zile “ordin pe unitate” să i-a poziţii tranşante în acest scandal controversat.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`