Israel: Momentul în care șeful Consiliului regional din Julis și-a ucis atacatorul a fost surprins de camerele de supraveghere (VIDEO)

Israel: Momentul în care șeful Consiliului regional din Julis și-a ucis atacatorul a fost surprins de camerele de supraveghere (VIDEO)

Salman Amar, șeful Consiliului regional din Julis (Israel) arestat luni sub acuzația de crimă, a fost înregistrat când l-a împușcat pe Munir Labouani, cel care-l atacase înainte cu o rangă de fier.

Amar a fost arestat sub suspiciunea de crimă după ce a părăsit locul faptei. El s-a predat ulterior poliției. Avocatul său a declarat că el nu a fugit, ci a plecat pentru că i-a fost teamă de răzbunarea familiei lui Labouani. Judecătorul, însă, nu a crezut acest lucru. De asemenea, judecătorul a respins afirmația potrivit căreia acesta ar fi acționat în legitimă apărare.

”Pentru a fi vorba despre o legitimă apărare, trebuie îndeplinite anumite condiții: pericolul de moarte, lipsa unei căi de scăpare și caracterul iminent al evenimentului. Putem deja concluziona că unele dintre aceste condiții nu sunt îndeplinite”, a susținut magistratul, potrivit ynetnews.com.

În ciuda poziției judecătorului, o înregistrare video îl arată pe Amar în timp ce se apără de Labouani, care este extrem de violent și lovește în mod repetat mașina în care se afla consilierul. De asemenea, trebuie precizat că acesta avea permis de port armă.

Israel: Momentul în care șeful Consiliului regional din Julis și-a ucis atacatorul a fost surprins de camerele de supraveghere

#DIRECT_ONE_jfumnd#

Potrivit unor martori, cei doi erau prieteni, dar au ajuns să se certe din cauza banilor.

Și prietenii lui Labouani susțin că nu poate fi vorba despre legitimă apărare în acest caz.

”Eu nu cred asta. A fost crimă. Putea să-l împuște în picior, dar a ales să-l împuște de mai multe ori până a murit”, a spus o rudă a lui Munir Labouani.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`