Alina Gorghiu critică guvernul tehnocrat: "În locul premierului îl demiteam pe Biriş de ieri, nu stăteam încă 24 de ore să aştept" (FOTO)

Alina Gorghiu critică guvernul tehnocrat: "În locul premierului îl demiteam pe Biriş de ieri, nu stăteam încă 24 de ore să aştept" (FOTO)

Copreședintele PNL, Alina Gorghiu, i-a criticat joi într-o postare pe pagina personală de Facebook, pe premierul Dacian Cioloș și pe ministrul Finanțelor Anca Dragu pentru că nu l-au demis pe secretarul de stat Gabriel Biriș în contextul scandalului privind modificările la Codul Fiscal. Secretarul de stat Gabriel Biriș își asume miercuri seară proiectul de modificare ce a apărut în presă.

"Demisia de astăzi a lui Gabriel Biriş scapă destul de ieftin Ministerul Finanțelor de cea mai urâtă criză de imagine în care a fost băgat acest Guvern în apropierea finalului său de mandat. Cei care l-am susținut, am fost puşi într-o mare dificultate. Dar răspunsul e simplu: în locul premierului îl demiteam pe Biriş de ieri, nu stăteam încă 24 de ore să aştept. Este valabil şi pentru doamna ministru, care parcă mai ieri se lăuda la un post tv că își asumă un nou proiect de modificare a codului fiscal. Ca sa amintim unora: mandatul lor este de încă 4 luni şi nu pot face prin ordonanță ce trebuie să facă un parlament legitim ales." a postat Alina Gorghiu.

Alina Gorghiu critică guvernul tehnocrat: "În locul premierului îl demiteam pe Biriş de ieri, nu stăteam încă 24 de ore să aştept"

Urmăriți B1TV.ro și pe
`