Ponta: Nu cred că voi fi exclus din PSD pentru că mereu am făcut bine partidului. Nu vreau funcție de conducere în niciun aprtid

Ponta: Nu cred că voi fi exclus din PSD pentru că mereu am făcut bine partidului. Nu vreau funcție de conducere în niciun aprtid

Nu cred că se ia în calcul o excludere a mea din PSD pentru că eu mereu am făcut bine partidului, a declarat Victor Ponta.

Acesta a mai susținut că nu se poate spune că ar ”cocheta” cu Partidul România Unită, ci că îl sprijină, așa cum sprijină orice alt alitat al PSD.

”Sunt aliați ai PSD. Nu vor fi niciodată în niciun fel aliați ai Guvernului tehnocrat, ai PNL sau ai lui Iohannis”, a precizat social-democratul.

Întrebat despre relația pe care o mai are cu Tăriceanu, Ponta a susținut că se înțeleg foarte bine, sunt prieteni și se respectă.

”Când am ocazia, fac campanie și pentru ALDE”, a mai spus Victor Ponta.

El a mai afirmat despre zvonurile potrivit cărora ar urma să treacă la ALDE că sunt ”șopârle tot din PSD dacă nu mă înșel”.

Ponta a mai spus că este de înțeles faptul că Dragnea nu îi vorbește foarte des deoarece ”când ești președinte de partid de 500.000 de membri nu ai timp să vorbești cu fiecare”.

Victor Ponta le-a mai spus jurnaliștilor că vrea să fie deputat în Parlamentul României, dar nu-și dorește nicio funcție în vreun partid.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:30 - Un român venit în vacanță în Franța a avut parte de un sfârșit tragic. Bărbatul a căzut de pe o stâncă în Coasta de Azur
21:27 - Doctorița din Suceava, care a luat mită de 280 de ori de la bolnavi de cancer, condamnată la închisoare cu executare. Câți ani va sta în pușcărie
21:17 - Ambasadorul României la ONU: Acțiunile Rusiei față de centralele nucleare civile ucrainene rămân profund îngrijorătoare. Acestea cresc gradul de risc al unui accident sau incident nuclear
21:16 - Ce sunt nevoiți să facă românii, urgent, dacă vor primi mesaje RO-Alert, că trebuie să evacueze locuințele în cazul unor viituri. Ce anume trebuie să conțină „bagajul de urgență”
21:02 - Care sunt cele două ingrediente secrete pe care bucătăresele din Maramureș le pun în murături? Trucul pentru murături delicioase
20:54 - ANM anunță „o vreme mai caldă decât în mod normal” în următoarele zile. Zonele în care sunt așteptate fenomene de instabilitate atmosferică (VIDEO)
20:36 - Daniel Buda (PNL): Cu siguranță, Klaus Iohannis are o experiență care poate să fie folositoare relațiilor internaționale ale României (VIDEO)
20:34 - Toni Greblă, despre adresa PNL privind candidatura lui Iohannis: BEC se va pronunța joi asupra lămuririlor solicitate / AEP rămâne neutră și nu va intra într-o dispută politică (VIDEO)
20:25 - Cum sunt atrași turiștii pe litoral în această perioadă? „Ne place, e liniște”
20:18 - Apele Române: O parte din viitură va fi atenuată în Serbia. Debitele vor putea să fie tranzitate în siguranță pe sectorul românesc al Dunării (VIDEO)