"Dragnea să răspundă prompt: De câte ori a fost în Rusia și care a fost scopul?". Scandal între Bogdan Diaconu (PRU) și președintele PSD

"Dragnea să răspundă prompt: De câte ori a fost în Rusia și care a fost scopul?". Scandal între Bogdan Diaconu (PRU) și președintele PSD
Foto: max-media.ro

Un nou scandal pe scena politică românească. Liviu Dragnea și Bogdan Diaconu se acuză reciproc de legături cu Rusia.

Președintele PSD a acuzat PRU, partid la care au aderat mai mulți social-democrați, că are “finanțare din est”. La rândul său, deputatul a protestat, întrebându-l pe Dragnea “de câte ori a fost în Rusia și de ce”.

Am fost informat despre acuzatiile pe care domnul Liviu Dragnea i le-a adus Partidului Romania Unita, privind imaginare legaturi ale acestuia cu Rusia si despre protocolul pe care l-ar avea PRU cu un partid din Polonia.

​Ii raspund punctual domnului Dragnea in felul urmator:

1. in legatura cu imaginara relatie cu Rusia, il anunt ca in cei 37 de ani ai mei de viata nu am ajuns niciodata la Est mai departe de Chisinau, lucru usor de verificat de catre structurile necivile prietene ale domnului Dragnea.

2. in ceea ce priveste colaborarea cu partidul din Polonia, il informez ca in momentul in care am aflat despre arestarea liderului acelui partid, BPN al PRU, in luna mai 2016, a votat in unanimitate, la propunerea mea anularea acelui protocol.

As dori ca domnul Dragnea sa aprecieze promptitudinea cu care am lamurit aceste probleme, dar, cu aceasta ocazie il rog sa raspunda cu aceeasi promptitudine si sinceritate la intrebarea: de cate ori a fost domnia sa in Rusia din 2010 pana in prezent si care a fost scopul vizitelor sale repetate acolo?”, a scris Bogdan Diaconu pe Facebook.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:30 - Un român venit în vacanță în Franța a avut parte de un sfârșit tragic. Bărbatul a căzut de pe o stâncă în Coasta de Azur
21:27 - Doctorița din Suceava, care a luat mită de 280 de ori de la bolnavi de cancer, condamnată la închisoare cu executare. Câți ani va sta în pușcărie
21:17 - Ambasadorul României la ONU: Acțiunile Rusiei față de centralele nucleare civile ucrainene rămân profund îngrijorătoare. Acestea cresc gradul de risc al unui accident sau incident nuclear
21:16 - Ce sunt nevoiți să facă românii, urgent, dacă vor primi mesaje RO-Alert, că trebuie să evacueze locuințele în cazul unor viituri. Ce anume trebuie să conțină „bagajul de urgență”
21:02 - Care sunt cele două ingrediente secrete pe care bucătăresele din Maramureș le pun în murături? Trucul pentru murături delicioase
20:54 - ANM anunță „o vreme mai caldă decât în mod normal” în următoarele zile. Zonele în care sunt așteptate fenomene de instabilitate atmosferică (VIDEO)
20:36 - Daniel Buda (PNL): Cu siguranță, Klaus Iohannis are o experiență care poate să fie folositoare relațiilor internaționale ale României (VIDEO)
20:34 - Toni Greblă, despre adresa PNL privind candidatura lui Iohannis: BEC se va pronunța joi asupra lămuririlor solicitate / AEP rămâne neutră și nu va intra într-o dispută politică (VIDEO)
20:25 - Cum sunt atrași turiștii pe litoral în această perioadă? „Ne place, e liniște”
20:18 - Apele Române: O parte din viitură va fi atenuată în Serbia. Debitele vor putea să fie tranzitate în siguranță pe sectorul românesc al Dunării (VIDEO)