Dragnea, atac la tehnocrați: 11 decembrie, dată aleasă pentru a nu veni cetățenii la vot. Guvernul nu beneficiază de încredere de a lăsa moștenire buget pe 2017 (VIDEO)

Dragnea, atac la tehnocrați: 11 decembrie, dată aleasă pentru a nu veni cetățenii la vot. Guvernul nu beneficiază de încredere de a lăsa moștenire buget pe 2017 (VIDEO)

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a vorbit despre planurile pe care partidul în fruntea căruia se află, în contextul alegerilor parlamentare care se apropie, despre alegerea datei de 11 decembrie pentru desfășurarea alegerilor respective, precum și despre atribuțiile și încrederea de care beneficiază Guvernul lui Dacian Cioloș.

"Toți colegii mei s-au implicat și, începând de luni, o să am o întâlnire cu fiecare reprezentant de organizație și cu parlamentarii PSD din județele respective pentru a face o primă discuție pentru listele de candidați, urmând ca în perioada imediat următoare, fiecare dintre cei care mai vor să aducă idei, să le aducă la partid și să se implice în asta", a declarat liderul social-democrat.

Dragnea, atac la tehnocrați: 11 decembrie, dată aleasă pentru a nu veni cetățenii la vot

#DIRECT_ONE_frh27e#

"Despre data alegerilor nu am discutat, consider că este o greșeală a Guvernului. Alte voci spun că nu e o greșeală și că e o decizie care are ca scop să vină la vot cât mai puțini oameni. Temerea noastră este că în 11 decembrie este un risc mai mare (să nu vină cetățenii la vot – n.r.) pentru că e vremea rea. Mi-a zis cineva că Guvernul intenționează să vină cu proiectul de Guvern în această toamnă. Sper să nu uite limitele mandatului pe care l-a avut. Guvernul actual nu poate beneficia de încrederea de a lăsa moștenire un buget pentru anul viitor", a adăugat Dragnea.

"Eu știu că a făcut presiuni foarte mari PNL, știu că cei doi copreședinți au fost foarte fermi și au presat foarte mult ca data alegerilor să fie 11 decembrie. Eu ceea ce i-am spus și lui Dacian Cioloș, 27 noiembrie mi se părea o dată firească penru că în luna decembrie românii să se ocupe de sărbători", a indicat acesta.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:17 - Ambasadorul României la ONU: Acțiunile Rusiei față de centralele nucleare civile ucrainene rămân profund îngrijorătoare. Acestea cresc gradul de risc al unui accident sau incident nuclear
21:16 - Ce sunt nevoiți să facă românii, urgent, dacă vor primi mesaje RO-Alert, că trebuie să evacueze locuințele în cazul unor viituri. Ce anume trebuie să conțină „bagajul de urgență”
21:02 - Care sunt cele două ingrediente secrete pe care bucătăresele din Maramureș le pun în murături? Trucul pentru murături delicioase
20:54 - ANM anunță „o vreme mai caldă decât în mod normal” în următoarele zile. Zonele în care sunt așteptate fenomene de instabilitate atmosferică (VIDEO)
20:36 - Daniel Buda (PNL): Cu siguranță, Klaus Iohannis are o experiență care poate să fie folositoare relațiilor internaționale ale României (VIDEO)
20:34 - Toni Greblă, despre adresa PNL privind candidatura lui Iohannis: BEC se va pronunța joi asupra lămuririlor solicitate / AEP rămâne neutră și nu va intra într-o dispută politică (VIDEO)
20:25 - Cum sunt atrași turiștii pe litoral în această perioadă? „Ne place, e liniște”
20:18 - Apele Române: O parte din viitură va fi atenuată în Serbia. Debitele vor putea să fie tranzitate în siguranță pe sectorul românesc al Dunării (VIDEO)
20:15 - Trei români se află pe lista Europol a celor mai periculoși infractori. Cine sunt aceștia și ce infracțiuni au comis
20:04 - Meterologii ne avertizează că vom avea parte de o iarnă complet neobişnuită. Câte grade vor fi în sezonul rece