O nouă mutare pe scena politică! Sebastian Ghiță s-a înscris în PRU. Îi va urma Victor Ponta exemplul? (VIDEO)

O nouă mutare pe scena politică! Sebastian Ghiță s-a înscris în PRU. Îi va urma Victor Ponta exemplul? (VIDEO)
foto: comisarul.ro

Fostul deputat PSD Sebastian Ghiţă s-a înscris în Partidul România Unită, alături de mai mulţi foşti şi actuali parlamentari social-democrati. Ghiţă a declarat că acest partid nu reprezinta un proiect anti-PSD.

"Am urmărit acest proiect PRU de ceva timp și, pentru că lucrurile s-au reașezat puțin pe scena politică și pentru că a apărut această mișcare făcută de oameni din generația mea, am luat în considerare inițial și astăzi (marți – n.r.) chiar m-am hotărât să fac acest pas, o mișcare făcută pentru a ne da voie să punem mai liber niște gânduri și niște idei pe care le preluăm de la cetățenii români și pe care acest partide tradiționale ca PSD sau PNL nu le poți spune ușpr pentru că au mai multă grijă de relațiile cu alți actori din societate românească", a explicat Ghiță.

O nouă mutare pe scena politică! Sebastian Ghiță s-a înscris în PRU. Îi va urma Victor Ponta exemplul?

#DIRECT_ONE_7e6qd9#

Cât despre posibilitatea ca Victor Ponta să îi urmeze exemplul și să se înscrie în PRU, Sebastian Ghiță a declarat că nu are idee despre care va fi decizia fostului premier.

"Nu văd atât de legate destinele noastre politice. E un om cu multă experiență și va alege singur ce trebuie să facă. Dânsul știe dacă astăzi construirea unei noi forțe politice e o opțiune și pentru Victor Ponta și pentru România sau menținerea în acel PSD care, orice s-ar întâmpla, nu face mai mult de 40%. Victor Ponta trebuie să se gândească dacă nu cumva deschiderea scenei politice și oferirea unei altei opțiuni pentru electori și în țară nu e un plan și un proiect deștept", a adăugat acesta.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
19:09 - O explozie nucleară ar putea salva Pământul de un asteroid de mari dimensiuni, spun oamenii de știință
19:08 - Florian Bodog îl contrazice pe Cîțu: Nu are nicio credibilitate. Eu nici nu cred că există o astfel de decizie. Probabil că o fi visat rău azi noapte (VIDEO)
18:52 - Care sunt cele mai frumoase cinci destinații de vacanță pe timp de toamnă. Câteva sunt foarte aproape de România
18:49 - Radu Miruță, despre decorarea lui Aurelian Bădulescu: O degradare a semnificației decorațiilor din partea Președintelui. Iohannis pare că își depășește recordurile de penibilitate în fiecare zi (VIDEO)
18:36 - Dani Oțil, uimit de ce se întâmplă în noul sezon Power Couple: „Mă uit la prima probă și nici nu îmi vine să …”
18:30 - Mesajul lăsat de bărbatul suspectat că a încercat să îl asasineze pe Donald Trump. Îi îndemna pe alții „să ducă treaba la capăt” și oferea și o recompensă
18:07 - Marcel Boloș: Nu s-a pus problema să lucrăm la impozitul progresiv. Rămânem cu cota unică, care știm că a produs mult bine pentru toți românii (VIDEO)
18:04 - Ce trebuie să facem de fiecare dată când tăiem o ceapă. Trucul simplu și ingenios care ne scapă de o mare problemă
17:57 - „Cadoul” care l-a costat 73.000 de lei pe un pensionar din Bacău. Metoda folosită de cele trei femei, care l-au lăsat pe bătrân fără bani
17:45 - Nicolae Ciucă: Marea Neagră trebuie să rămână liberă și deschisă. Am cerut o strategie a SUA