Numărul românilor ce au murit în urma seismului din Italia a crescut la 6: Alți 17 sunt dați dispăruți (VIDEO)

Numărul românilor ce au murit în urma seismului din Italia a crescut la 6: Alți 17 sunt dați dispăruți (VIDEO)

A crescut la 6 numărul românilor morți în seismul din Italia. Continuă căutările disperate după cutremurul devastator care a lovit centrul Italiei. Pe măsură ce orele trec, şansele ca victimele prinse sub dărămâturi să mai fie găsite în viaţă sunt tot mai mici. Peste 250 de oameni şi-au pierdut viaţa în tragedie potrivit ultimului bilanţ oficial. Printre aceştia se numără şi 6 români. Alţi 17 conaţionali sunt daţi dispăruţi. Potrivit reprezentanţilor Diasporei, în realitate 10 români şi-ar fi pierdut viaţa. Peste 100 de români locuiau în Amatrice, localitatea devastată de cutremur.

Familiile celor 17 români daţi dispăruţi după cutremurul devastator de miercuri speră într-o minune. Salvatorii lucrează la foc continuu pentru a putea să scoată cât mai mulţi oameni de sub dărămâturi. În localitatea Amatrice, cea mai afectată de seism locuiau peste 100 de români. Cinci dintre aceştia au fost declaraţi oficial decedaţi în timp ce alţi cinci sunt răniţi.

"Nu pot să spun un număr precis dar sunt foarte mulţi oameni afectaţi. Doar echipa noastră a salvat şase sau șapte oameni" a spun unul dintre salvatori

"Vom lucra fără oprire până vom găsi şi ultima persoană şi ne vom asigura că nu este nimeni prins sub dărămâturi" au completa aceștia

Peste 2.500 de oameni şi-au petrecut noaptea sub cerul liber pentru a doua noapte consecutiv. Autorităţile au montat corturi pentru a primi cat mai multi sinistrați. Imaginile surprinse de drone sunt cu adevărat apocaliptice. Localităţi întregi au fost transformate în ruine după seismul de 6,2 pe Richter.

Numărul românilor ce au murit în urma seismului din Italia a crescut la 6: Alți 18 sunt dați dispăruți

#DIRECT_ONE_pncyig#

Urmăriți B1TV.ro și pe
`