“Este ziua în care sărbătorim calificarea noastră în Liga Campionilor”. Guardiola, bucuros în urma scorului de tenis aplicat Stelei

“Este ziua în care sărbătorim calificarea noastră în Liga Campionilor”. Guardiola, bucuros în urma scorului de tenis aplicat Stelei
Foto: rfi.ro

Steaua nu a reușit să se califice în grupele Champions League în urma înfrângerii din fața lui Manchester City, dar rămâne însă în Europa League.

Dacă săptămâna trecută, echipa lui Reghecampf a luat bătaie usturător, 5-0, pe teren propriu, în returul din Anglia, cetățenii au învins doar cu 1-0.

Guardiola s-a declarat mulțumit la finalul celor două întâlniri, precizând că echipa sa a meritat să meargă mai departe.

"Am făcut două meciuri foarte bune şi cu siguranţă suntem pregătiţi de Liga Campionilor. Jucătorii şi clubul o merită. Am fost echipa mai bună la Bucureşti şi am fost echipa mai bună în această seară. Este ziua în care sărbătorim calificarea noastră în Liga Campionilor. Felicitări tuturor!", a declarat Guardiola, potrivit DigiSport.

Antrenorul lui City a avut însă și mici neplăceri cu privire la jocul echipei sale, precizând că din repriza secundă jocul a început să arate așa cum își dorea.

"Ei au avut 10 jucători în spatele mingii, aşa că nu e uşor. Am atacat cu mai multă intensitate în repriza a doua. Au fost prea mulţi jucători în spatele mingii în prima repriză şi nu am luat deciziile corecte. Îi aveam pe Stones, Kolarov şi Fernando împotriva unui singur jucător. Nu avea sens. În repriza a doua, am fost mult, mult mai buni.

Adversarii noştri nu au făcut pressing avansat, au preferat să rămână în spate, astfel că a trebuit să deschidem spaţiile, iar în repriza a doua ne-am descurcat mult mai bine", a mai spus Pep.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`