Roberta Anastase: Dacă USL își dorea șefia Senatului l-ar fi propus pe Crin Antonescu drept candidat. Victor Ponta, Moș Crăciun pentru PDL

Roberta Anastase: Dacă USL își dorea șefia Senatului l-ar fi propus pe Crin Antonescu drept candidat. Victor Ponta, Moș Crăciun pentru PDL
Foto: B1 TV

Președintele Camerei Deputaților, Roberta Anastase, a declarat, luni, la emisiunea „Ultimul Cuvânt” difuzată de B1 TV, că USL nu și-a dorit cu adevărat să obțină președinția Senatului și l-a descris pe liderul PSD, Victor Ponta, drept un fel de Moș Crăciun pentru PDL.

Eu cred că dacă USL și-ar fi dorit cu adevărat președintele Senatului ar fi trebuit să candideze cu Crin Antonescu, candidatul lor la președinție. Asta demonstrează că ei nu și-au dorit această poziție„, a explicat Anastase.

Aceasta susține că PDL s-a implicat serios în lupta de la Senat, iar excluderea lui Mircea Geoană din PSD a fost un cadou pentru democrat liberali din partea lui Victor Ponta.

Am luat în serios această competiție, pentru președinția Senatului, am luat gestul lui Victor Ponta ca pe un cadou, Victor Ponta a fost Moș Crăciun pentru PDL„, a declarat democrat liberala.

Președintele Camerei Deputaților este de părere că liderul social democrat a preferat să opteze pentru consolidarea funcției de lider al PSD.

Se pare că Victor Ponta nu dorește să încurce guvernarea și optează pentru consolidarea poziției în propriul partid, abandonând un pic bătălia cu PDL„, a conchis Roberta Anastase.

Roberta Anastase, despre schimbarea din fruntea Senatului

Embed: " onclick="document.getElementById('embed_text_13100').select();" id="embed_text_13100" />

Urmăriți B1TV.ro și pe
`