Social-democrații din Petroșani îl susțin pe Mircea Geoană: 14 membri PSD au semnat un manifest, unul anunțându-și demisia

Social-democrații din Petroșani îl susțin pe Mircea Geoană: 14 membri PSD au semnat un manifest, unul anunțându-și demisia
Foto: cugetliber.ro

Paisprezece membri ai PSD Petroșani au semnat un manifest în semn de susținere pentru Mircea Geoană, anunțând totodată că îl vor urma în noul partid pe care acesta îl va înființa anul viitor.

De asemenea, deputatul PSD Constantin Alexandrescu și-a anunțat, duminică, demisia din PSD.

Paisprezece social-democrați au semnat un manifest politic, exprimându-și nemulțumirea pentru excluderea lui Mircea Geoană din PSD.

„Excluderea lui Mircea Geoană este o pată neagră pe istoria PSD care nu va putea fi corectată decât printr-un congres care să repare greşeala făcută. PSD a renunţat la democraţie, iar liderii săi actuali la demnitate pentru a contrasemna şantajul lui Ponta care i-a ameninţat că dacă se va ajunge la congres ei nu vor mai ajunge preşedinţi”, se arată în manifestul citat de Mediafax.

Potrivit documentului, Mircea Geoană nu va mai accepta funcția de președinte al Senatului , chiar și în cazul în care Curtea Constituțională al lua o decizie favorabilă în cazul său.

Social-democrații care au semnat manifestul spun că nu se mai regăsesc în partid și că îș vor urma pe Mircea Geoană în noua formațiune pe care o va crea anul viitor.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`