Bogdan Olteanu, scos din arest pentru noi audieri la DNA (VIDEO)

Bogdan Olteanu, scos din arest pentru noi audieri la DNA (VIDEO)

UPDATE: Olteanu a fost scos din arest pentru noi audieri în dosarul în care este acuzat de trafic de influenţă, informează B1 TV.

Fostul viceguvernator al BNR a stat în arest la domiciliu din 29 iulie până în 12 august, când a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 16 zile, în urma unei decizii a Instanţei Supreme.

Bogdan Olteanu, fostul viceguvernator BNR, este așteptat miercuri să ajugă la sediul DNA pentru acte de procedură, informează B1 TV.

Tot miercuri este și zi de vizită la Arestul central, deci soția lui Olteanu este așteptată să îl vad.

Olteanu a fost arestat preventiv vineri, în urma decizie magistraților de la înalta Curtea de Casație și Justiție. El este acuzat că a luat un milion de euro de la Sorin Ovidiu

Vîntu pentru ca, în schimb, să intervină pentru numirea lui Liviu Mihaiu drept guvernator al Deltei Dunării.

Fostul oficial BNR ar fi recunsocut că a avut mai multe întâlniri cu S.O.V, dar nu și că ar fi luat bani de la acesta.

Bogdan Olteanu este așteptat miercuri la DNA

#DIRECT_ONE_f2nsl7#

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:57 - O localitate din România nu are apă potabilă la robinet. Care este cauza
23:49 - Nicușor Dan, despre lucrările la rețeaua de termoficare: Avem 15 şantiere deschise. Facem 70 km anul acesta. Vor fi tot mai puține avarii (VIDEO)
23:31 - Un bărbat și-a pierdut viața printr-un accident de bucătărie. Acesta s-a înjunghiat mortal
23:30 - Ciucă, întrebat despre coaliţia de dreapta: Când celelalte partide se vor maturiza suficient să putem discuta despre politici şi valori. Mai au aproape 70 de zile să se maturizeze
22:59 - Ciucă, despre amendamentul ce-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Noi doar restabilim un drept. Experiența președintelui nu se irosește, trebuie valorificată
22:57 - Care este țara din lume care are mai multe mașini electrice decât pe benzină? Autoritățile oferă reduceri fiscale generoase pentru vehiculele electrice
22:40 - Nicușor Dan, despre planșeul de la Piața Unirii: Nu avem o expertiză care să spună că-i pericol public. Când Primăria Sectorului 4 va veni cu toate avizele, vom da repede autorizația pentru intervenție (VIDEO)
22:19 - Ce au spus medicii din Beirut despre rănile produse de pagerele care au explodat: „N-am mai văzut aşa ceva. Este indescriptibil”
22:14 - Nicusor Dan, întrebat dacă va semna şi pentru candidatura lui Ludovic Orban, după ce a semnat pentru Ciucă și Lasconi: Dacă mi-o solicită, desigur, pentru că este un partid de dreapta (VIDEO)
21:51 - Cum funcționează dronele antițânțari din Capitală. Nicușor Dan: Dacă se dovedesc eficiente acum, le vom folosi sistematic la anul. Nu e absolut niciun pericol pentru oameni (VIDEO, FOTO)