Hoție în sezonul estival! Zeci de ieşeni, păcăliți cu vacanţe de lux de soţia unui politician PSD

Hoție în sezonul estival! Zeci de ieşeni, păcăliți cu vacanţe de lux de soţia unui politician PSD
Foto: 4anotimpuri.ro

Ionuţ Ştefanovici, membru PSD Iaşi, şi fosta sa soţie, Roxana, au fost reclamaţi la Parchet pentru înşelăciune într-un dosar privind înşelarea a zeci de persoane care voiau să plece în vacanţe de lux în acest an, potrivit adevarul.ro.

Zilele trecute, au fost formulate aproape 40 de plângeri penale împotriva familiei unui politician PSD acuzând că ar fi plătit sume consistente pentru a merge în vacanţe în această vară.

Plângerea vizează activitatea agenţiei de turism Algi Travel din Iaşi, administrată de Roxana Ştefanovici. Cu toate acestea, oamenii invocă și faptul că fostul soţ al acesteia, Ionuţ Ştefanovici, fost inspector principal în Primăria Iaşi, s-ar fi implicat în colectarea banilor.

Potrivit plângerii, Roxana Ştefanovici, în calitate de administrator al agenţiei de turism Algi Travel, ar fi pus în vânzare, folosindu-se de mijloace frauduloase, mai multe pachete turistice pe care nu a mai putut să le onoreze.

În acest sens, at fi încasat diverse sume de bani de la cele 39 de părţi vătămate, fără a le restitui.

Algi Travel nu mai avea licenţă de turism atunci când a scos la vânzare pachetele turistice, Roxana Ştefanovici folosind în contractele încheiate cu păgubiţii numere de licenţă fictive.Victimele mai arată că Roxana Ştefanovici ar fi încasat sume de bani şi fără a elibera chitanţă, din acest motiv solicitând tragerea la răspundere a acesteia şi pentru evaziune fiscală.

„În altă ordine de idei, considerăm că numita Ştefanovici Roxana a fost ajutată în demersul infracţional de către fostul soţ Ştefanovici Ionuţ, care era prezent în fiecare zi în spaţiul în care îşi desfăşura activitatea agenţia şi, mai mult decât atât, a purtat discuţii cu diferiţi clienţi, promovând şi punând în vânzare pachete turistice.

Conform relatărilor unor persoane vătămate, numitul Ştefanovici Ionuţ a fost văzut chiar încasând diferite sume de bani ce reprezentau preţul unor pachete turistice şi, mai mult de atât, ar fi fost împuternicit pentru a efectua operaţiuni din contul bancar aferent agenţiei de turism”, se arată în plângere.

„Nu cunosc speţa şi nu am informaţii de ordin exonomic din acest caz. Am discutat cu fosta mea soţie şi m-a asigurat că va merge pe o asumare de răspundere şi pe oferirea tuturor explicaţiilor pentru elucidarea acestei situaţii”, a precizat fostul ei soț.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:06 - Rafa Nadal își pregătește revenirea pe teren. Turneul la care a fost înscris
23:00 - Ministerul Afacerilor Externe a reamintit avertismentul de călătorie pentru Liban: „Evitați orice călătorie”
22:44 - Sute de lovituri israeliene în Liban într-o singură zi. Benjamin Netanyahu, către poporul libanez: Războiul Israelului nu este cu voi, ci cu Hezbollah. De prea multă vreme vă folosește drept scuturi umane
22:35 - Trei bărbați din Prahova au intrat în curtea unui vecin și l-au luat la bătaie. Polițiștii au intervenit în scandal
22:35 - Românii, pe primele locuri în topul mondial al sedentarismului. Care sunt motivele pentru care nu facem mai mult sport
22:23 - Diana Stoica: Klaus Iohannis nu adună voturi nici pentru o asociație de proprietari în momentul de față. Un om ca el își dorește tot (VIDEO)
22:03 - De unde a luat naștere expresia „afară-i vopsit gardul, înăuntru-i leopardul”? Această vorbă pune în dificultate mulți români
21:59 - Iulian Paraschiv, despre eventuala candidatură a lui Iohannis la parlamentare: Legile în România și în alte state cu sisteme democratice nu pot fi făcute în favoarea sau în defavoarea unei singure persoane (VIDEO)
21:47 - Lucian Lungoci (PSD): Refuzat la export, Klaus Iohannis îi obligă pe cei de la PNL să-i găsească un serviciu în România. Are o pensie frumoasă, iar acum îi trebuie și un serviciu (VIDEO)
21:36 - Adrian Cozma, despre Klaus Iohannis: Cred că e bine să revină în PNL. Președintele României, mai ales în primul mandat, a fost o locomotivă pentru PNL (VIDEO)