Acuzații grave împotriva lui Donald Trump: Un fost șef al CIA îl numește agent al Rusiei

Acuzații grave împotriva lui Donald Trump: Un fost șef al CIA îl numește agent al Rusiei

Michael J. Morell, fost șef al CIA, a scris un editorial în New York Times în care îl numește pe Donald Trump, candidatul republicanilor pentru alegerile prezidențiale, drept "un agent al Federaţiei Ruse, fără ca el să îşi dea seama".

Fostul director CIA a scris editorialul în New York Times pentru a își arată susținerea pentru Hillary Clinton în alegerile prezidențiale din 8 noiembrie. Despre Donald Trump aceasta spune că "nu doar că nu este calificat" pentru preşedinţia SUA, "însă ar putea chiar reprezenta un risc pentru securitatea noastră naţională", conform stiripesurse.ro.

"În lumea serviciilor de informaţii, am spune că (preşedintele rus Vladimir) Putin l-a recrutat pe Trump ca agent al Federaţiei Ruse, fără că el să îşi dea seama", scrie Morell, care şi-a petrecut 33 de ani în cadrul CIA, unde a fost director-adjunct, dar şi director interimar.

"Putin a exploatat slăbiciunile lui Trump prin faptul că i-a făcut complimente. Iar acesta din urmă a reacţionat, aşa cum Putin a prevăzut" a scris fostul director CIA despre complimentele pe care și le-au făcut reciproc cei doi.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`