Atac armat în San Diego: Un polițist a fost împușcat mortal, iar un altul a fost rănit (VIDEO)

Atac armat în San Diego: Un polițist a fost împușcat mortal, iar un altul a fost rănit (VIDEO)
Foto: ziuanews.ro

Un poliţist a murit, iar un altul a fost rănit, după ce au fost împușcați la o intersecţie din orașul San Diego (SUA), potrivit BBC, preluat de libertatea.ro.

Autovehiculul celor doi poliţişti, care făceau parte dintr-o echipă specială pentru combaterea crimei organizate, a oprit la un semnafor, atunci când un atacator înarmat rămas neidentificat a deschis focul.

Poliţistul ucis era căsătorit şi avea un copil minor, iar colegul său, este internat în spital, în stare stabilă, iar medicii spun că se va recupera.

„Violenţa împotriva femeilor şi bărbaţilor care poartă uniformă este îndreptată împotriva tuturor. Le cer toţi locuitorilor şi oamenilor din această naţiune să fie solidari cu poliţiştii care ne apără comunităţile. Noi aveam nevoie de ei, aşa cum şi ei au nevoie de noi”, a declarat primarul San Diego, Kevin Faulconer.

Incidentul s-a produs la aproape o lună de la atacul asupra poliţiştilor din Dallas, în care cinci ofiţeri au fost împuşcaţi mortal de un lunetist rezervist al armatei SUA.

Atac armat în San Diego: Un polițist a fost împușcat mortal, iar un altul a fost rănit

#DIRECT_ONE_c4xgvq#

Urmăriți B1TV.ro și pe
`