Mircea Geoană, primit cu surle și trâmbițe de susţinători, la Dăbuleni (VIDEO)

Mircea Geoană, primit cu surle și trâmbițe de susţinători, la Dăbuleni (VIDEO)

Proaspăt dat afară de la șefia Senatului și rămas și fără funcția din PSD, Mircea Geoană a promis că își va face cunoscut viitorul politic prin intermediul unui discurs ținut la Dăbuleni, exact acolo unde a fost ales și senator.

Mai mult, fostul șef al social-democraților a precizat că nu va renunța la cariera politică. Mircea Geoană a primit cea mai mare susţinere politică în interiorul PSD, din partea primarilor din Dolj.

Fostul președinte al Senatului și-a făcut apariția în Dăbuleni în uralele localnicilor, care îi strigau necontenit numele. Într-o atmosferă de sărbătoare, Geoană a salutat mulțimea și a schimbat câteva vorbe cu susținătorii săi, pentru a lua cuvântul ulterior.

Mircea Geoană a declarat în fața susținătorilor că probabil Vasile Blaga va fi desemnat luni drept președinte al Senatului, în acest fel, „orice încercare de suspendare a lui Traian Băsescu nu va mai exista”.

Prin urmare, Moș Crăciun va veni cu un cadou frumos pentru Putere, a mai spus Geoană, strigând „Halal Opoziție, halal lideri!”.

Mircea Geoană a fost primit în urale de localnicii din Dăbuleni

Embed: ” />
Urmăriți B1TV.ro și pe
`