Trump a acceptat oficial nominalizarea sa drept candidat la Casa Albă: Sunt persoane care lucrează din greu, dar nu mai au o voce care să le reprezinte. Eu sunt vocea voastră (VIDEO)

Trump a acceptat oficial nominalizarea sa drept candidat la Casa Albă: Sunt persoane care lucrează din greu, dar nu mai au o voce care să le reprezinte. Eu sunt vocea voastră (VIDEO)

Donald Trump a acceptat oficial nominalizarea sa drept candidat republican la Casa Albă, informează B1 TV. Magnatul a susţinut un discurs în care a promis să pună Statele Unite pe primul loc în viitoarea sa politică externă.

”Prieteni, delegaţi şi compatrioţi, cu umilinţa şi recunoştinţă accept nominalizarea voastră pentru preşedinţia Statelor Unite”

Donald Trump a acceptat oficial desemnarea sa drept candidatul republican la pentru Casa Albă. Acesta a anunţat că îşi propune să ducă ţara "spre siguranţă, prosperitate şi pace" şi a menţionat că va pune accent pe "americanism şi nu globalism". Candidatul republican a afirmat că poate transforma Statele Unite în puterea economică de altă dată tocmai pentru că ştie cum funcţionează sistemul.

Trump a acceptat oficial nominalizarea sa drept candidat la Casa Albă

#DIRECT_ONE_ny1zo4#

”Nimeni nu cunoaşte mai bine sistemul ca mine. De aceea sunt singurul care îl poate repara. Sunt persoane care lucrează din greu, dar nu mai au o voce care să le reprezinte. Eu sunt vocea voastră”, a mai spus Trump.

În discursul său care a durat peste o oră, candidatul republican a denunţat implicarea Statelor Unite în războaiele din Orientul Mijlociu şi a făcut referire la mandatul lui Hillary Clinton în postul de secretar de Stat: ”America este mult mai puţin sigură şi întreaga lume este mult mai puţin stabilă de când Obama a decis să o pună pe Hillary Clinton să se ocupe de politica externă a Statelor Unite”.

Politicianul a promis că va lua măsuri drastice pentru a combate fenomenul imigraţiei ilegale şi criminalitatea: ”Vom construi un zid uriaş la graniţă care va opri imigraţia ilegală, grupurile infracţionale, violenţa şi introducerea de droguri în comunităţile noastre”.

Alegerile prezidenţiale din Statele Unite urmează să aiba loc în mai puţin de patru luni, pe 8 noiembrie, iar ultimele sondaje indicau o diferenţă de doar 7 procente între Hillary Clinton şi Donald Trump, în favoarea candidatei Partidului Democrat.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`