Fostul jucător rapidist Octavian Popescu: Victor Pițurcă nu are licență de antrenor. Mircea Sandu merită să fie arestat

Fostul jucător rapidist Octavian Popescu: Victor Pițurcă nu are licență de antrenor. Mircea Sandu merită să fie arestat
Foto: evz.ro

Fostul fotbalist rapidist Octavian Popescu, în vârstă de 73 de ani, a declarat într-un interviu acordat site-ului Evenimentul Zilei, că în continuare în fotbalul românesc există corupție, Mircea Sandu și Dumitru Dragomir rămânând șefii care fac cărțile și tocmai de aceea „merită să fie arestați”.

“Acum mai mult ca niciodată cred că se va întâmpla ceva și că Mircea Sandu va dispărea împreună cu gașca lui. Au distrus tot fotbalul românesc în atâția ani de când conduc (…) Dacă mai crede cinev că Sandu își dă demisia, înseamnă că e naiv. El nu poate fi înlăturat decât de dosarele pe care le pregătesc procurorii. S-au adunat prea multe dovezi împotriva lui Sandu pentru ca el să scape și de această dată. Să nu îl uităm aici nici pe Mitică Dragomir. E băgat și el până în gât în neregurile din fotbalul românesc. Sandu și Dragomir merită să fie aretați pentru ceea ce au făcut în fotbal”, a declarat Popescu.

Octavian Popescu susține că nu poate să atribuie nicio realizare fotbalului din România, nici jucătorilor și nici antrenoriilor, despre care nu are o părere prea bună. Mai mult, fostul candidat la șefia FRF în 2005 și 2010 a precizat că selecționerul Victor Pițurcă nu are licență de antrenor, în timp ce Cristi Borcea a ajuns acționar la Dinamo prin șpăgi.

“Să vă zic eu despre antrenorii noștri. Victor Pițurcă nu are licență de antrenor! Diploma aia pe care o are selecționerul nu este recunoscută nicăieri în Europa. În schimb, Rădulescu l-a făcut antrenor pe Cristi Borcea. Da. Așa e acolo. Cu șpăgi”, a adăugat Octavian Popescu.

Mircea Sandu și Mitică Dragomir sunt urmăriți penal pentru abuz în serviciu. Cei doi sunt învinuiți de dezafilierea Universității Craiova.

Atât Sandu, cât și Dragomir susțin că sunt nevinovați și nu vor renunța la funcțiile pe care le dețin, pentru că, potrivit președintele LPF, până în momentul de față nu s-au găsit dovezi care să ateste aceste învinuiri.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:22 - O țară din Europa a reintrodus serviciul militar obligatoriu. Cât timp vor dura stagiile militare
21:13 - Reacția lui Cristi Danileț, după ce judecătoarele au anulat condamnarea de 13 ani și 8 luni de închisoare a lui Mario Iorgulescu: “Nu am nicio îndoială că …”
20:57 - O fetiță de 11 ani din Neamț a fost bătută crunt de o vecină. Poliția nu a fost sesizată. Explicațiile părinților
20:48 - Un român pe jumătate chinez a dat lovitura cu o afacere în Toronto: „The Mămăliga Kitchen. Da, a fost un mare succes”
20:48 - Calcul: Câți bani a primit în plus un pensionar, care are o vechime de 26 de ani pe cartea de muncă. Lista completă cu majorările de care au beneficiat seniorii
20:26 - Daniel Dăianu (Consiliul Fiscal): Noua ţintă de deficit a Guvernului, de 6,9%, e cu mult mai mare decât cea asumată inițial. Dacă nu ar fi existat amnistia, acel 6,9% din PIB, ar fi însemnat 7,3 – 7,4%
20:26 - Cum pot vota cetățenii români, prin corespondență, la alegerile prezidențiale și parlamentare. Acesta este termenul-limită pentru înregistrare
20:16 - Comisia Europeană va da undă verde la vânat lupi în România și alte state din UE. Cum poate acest lucru să afecteze românii
19:59 - Cum arată Raiul, în realitate. Un renumit neurochirurg a explicat totul: “Aceasta a fost dovada incontestabilă”
19:57 - Surpriză la parlamentare: Liderul liberal Ilie Bolojan va candida la Senat. Nelu Tătaru: „Dacă și doamna Lasconi l-a propus premier, noi cu atât mai mult!” (VIDEO)