Miron Mitrea: Nu cred că PSD se va rupe după excluderea lui Mircea Geoană. Cei care-l susțin nu-l vor urma

Miron Mitrea: Nu cred că PSD se va rupe după excluderea lui Mircea Geoană. Cei care-l susțin nu-l vor urma
Foto: gandul.info

Senatorul PSD Miron Mitrea a declarat, marți, la emisiunea „Actual B1” difuzată de B1 TV, că nu crede că în urma excluderii lui Mircea Geoană din PSD partidul se va rupe în mai multe bucăți.

Nu cred că va rupe din PSD. Faptul că anumiți președinți de organizații consideră că Mircea Geoană nu trebuie să fie exclus din PSD nu înseamnă că dacă ar pleca din partid ei îl vor urma„, a explicat Mitrea.

Acesta a declarat că nu știe și nu a știut niciodată cine este Adrian Popescu, președintele PSD Giurgiu. Acesta din urmă a declarat, marți, că dacă Geoană va fi exclus 21 de membri ai organizației de Giurgiu îl vor urma pe președintele Senatului.

Strict în ceea ce îl privește pe Geoană, invitatul a declarat că acesta a avut o agendă paralelă cu cea a partidului, fiind și motivul propunerii de excludere.

Orice partid, orice organizație trebuie să aibă o linie de comandă clară. De un an de zile, Mircea Geoană nu face decât să conteste orice decizie se ia și să aibă o agendă paralelă, motiv pentru care s-a propus excluderea lui din partid„, a încheiat Miron Mitrea.

Miron Mitrea, despre plecarea lui Mircea Geoană din PSD

Embed: " />
Urmăriți B1TV.ro și pe
`