Vicepreședintele PSD Valeriu Zgonea: Nimeni din partid nu vrea ca Mircea Geoană să plece

Vicepreședintele PSD Valeriu Zgonea: Nimeni din partid nu vrea ca Mircea Geoană să plece
Foto: politicalocala.ro

Vicepreședintele PSD Valeriu Zgonea a declarat, duminică, că nicio persoană din partid nu dorește plecarea lui Mircea Geoană, însă acesta s-a situat în afara PSD din propria inițiativă, potrivit Mediafax.

Nimeni din PSD nu vrea ca Mircea Geoană să plece. Mircea Geoană s-a poziţionat în afara partidului refuzând, după pierderea alegerilor interne, să accepte deciziile Biroului Permanent Naţional„, a spus Zgonea.

Acesta a precizat că ținta PSD o reprezintă PDL și președintele Traian Băsescu, dar că cei care au participat la campania din 2009 au nevoie de unitate și disciplină.

PSD e concentrat pe câştigarea alegerilor. Niciun lider al partidului nu e mai presus de interesul partidului, să câştige alegerile. Sute de mii de oameni au muncit, în 2009, să strângem 5,2 milioane de voturi pentru PSD şi pentru candidatul nostru. Aceşti sute de mii de oameni vor să vorbim astăzi despre unitate, disciplină şi coerenţă a mesajului, cu un singur scop: să câştigăm alegerile. Ţinta noastră nu e să ne batem între noi, ţinta noastră e PDL, ţinta noastră e Traian Băsescu„, a adăugat social democratul.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`