Lia Olguța Vasilescu își ascunde averea de procurorii DNA. Toate proprietățile au fost trecute pe numele fostului soț

Lia Olguța Vasilescu își ascunde averea de procurorii DNA. Toate proprietățile au fost trecute pe numele fostului soț

Primarul Craiovei Lia Olguța Vasilescu își pune averea la adăpost de procurori, informează B1TV. Edilul a divorțat de soțul ei, fostul reporter Ovidiu Wlassopol căruia i-a cedat întreaga avere. Vasilescu a scris în declarația de avere că fiul ei de 6 ani primește lunar o pensie alimentară în valoare de 1.000 de lei pe lună.

Lia Olguța Vasilescu a evitat să vorbească în fața jurnaliștilor despre un divorț de soțul ei, Ovidiu Wlassopol. Și asta pentru că vestea unui divorț cu partaj nu o avantaja în condițile în care DNA-ul incepea deja să se gândească să-i instituie sechestru pe avere, într-un dosar de trafic de influența, mită și spălare de bani.

În momentul în care procurorii au chemat-o pe Olguța Vasilescu ca să-i aducă la cunoștință că are sechestru pe avere au constatat că averea se evaporase. Asta pentru că primarul Craiovei a divorțat între timp la notar, iar hectarele de teren din Prahova, plus proprietațile din București au revenit soțului, fiind bunuri dobândite în afara căsătoriei.

Există și o dovadă scrisă a divorțului. Primarul Craiovei a scris în declarația de avere că fiul ei de 6 ani primeste lunar o pensie alimentara în valoare de 1.000 de lei pe lună.

Lia Olguța Vasilescu a obținut în 2015 o indemnizație totală de peste 50.000 de lei în funcția de primar și mai are trei conturi: două in lei, în valoare de peste 300.000 de lei și unul în euro, de 6.661 de euro.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`