”BonChef": Răzvan Cruceanu a pregătit caviar din suc de zmeură

”BonChef": Răzvan Cruceanu a pregătit caviar din suc de zmeură

Răzvan Avram, moderatorul emisiunii "BonChef" de pe B1 TV, l-a avut ca invitat în emisiunea de joi pe expertul în gastronomie de la Fusion Technique, Răzvan Cruceanu.

Invitatul a pregătit caviar din suc de zmeură, având ca și ingrediente suc de zmeură natural și 2 grame de alginat de sodiu. Este esențial dozajul foarte precis a cantităților. Calciul și alginatul formează o membrană în care stă sucul. Denumirea de "caviar" se referă doar la aspect. Caviarul din zmeură merge foarte bine alături de un somon afumat. Preparatul trebuie consumat în maxim 30 de minute.

Bucătăria moleculară respectă principiile celei tradiționale, chiar dacă ea se bazează pe fizică și chimie, dar folosește doar ingrediente naturale.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`