Anca Țurcașiu a dezvăluit o rețetă pe care o va pregăti pentru masa de Crăciun. Însă, acest preparat poate fi consumat și pe timpul postului.
„Rețeta mea perfectă pentru cei care țin post, pentru vegetarieni sau pentru o garnitură la friptură pentru masa de Crăciun. Poftă bună, dragilor!”, a spus artista.
Anca Țurcașiu a mărturisit, într-un clip publicat pe Instagram, că a început pregătirile de Crăciun și a făcut o rețetă specială. Deși s-a inspirat de pe internet pentru acest preparat, celebra actriță a dorit să adauge și o notă personală.
Preparatul pe care l-a pregătit este conopidă coaptă, asezonată cu diverse condimente.
În filmulețul publicat pe Instagram, fosta concurentă de la Asia Express a dezvăluit și rețeta pe care a urmat-o.
Astfel, dacă doriți să preparați acasă această rețetă, aveți nevoie de conopidă, 2-3 linguri ulei de măsline, sare după gust, piper după gust, ceapă verde, usturoi verde, 1 legătură de mărar proaspăt, 1 legătură de pătrunjel proaspăt și fulgi de chili după gust.
Toate aceste ingrediente trebuie așezate într-o tavă. Mai întâi așezați conopida, după care stropiți cu ulei de măsline și presărați sare și piper. După care, amestecați astfel încât fiecare buchețel să fie bine acoperit și introduceți tava în cuptor.
După ce se coace, puteți să adaugați un amestec de ingrediente, după cum vă doriți. În acest caz, Anca a folosit ceapă verde și usturoi, călite împreună cu mărar, pătrunjel, sare, piper și fulgi de chili.
„Iar sunt în bucătărie. Nu-mi vine să cred. Dar mi-a fost poftă de conopidă și bineînţeles că m-am inspirat de pe Instagram, dar am creat ceva foarte personal. Am copt conopidă la cuptor cu sare, ulei, piper și apoi am adăugat pe ea felii de ceapă verde, usturoi, mărar, pătrunjel, sare, piper și fulgi de chili, totul călit. Nu ştiţi cum este! Este o bunătate! Este o garnitură perfectă pentru masa de Crăciun. Eu fac pregătiri acum pentru masa de Crăciun. Sărbători fericite!”, a spus Anca Țurcașiu în filmulețul publicat.
Vezi această postare pe Instagram