Nu mai e mult și vom sărbători Crăciunul. Românii se pregătesc cu tot felul de bucate care mai de care mai gustoase. Unii dintre aceștia preferă să le facă în casă, alții aleg să cumpere din magazine ori de la persoane care comercializează tot felul de bucate.
Pentru cei care nu au timp să gătească, Chef Cătălin Scărlătescu vine cu o soluție delicioasă: un cozonac exclusivist, realizat după o rețetă originală, fără aditivi, coloranți sau conservanți.
„Cozonacul lui Chef Cătălin Scărlătescu” reprezintă o opțiune ideală pentru cei care doresc să mănânce un cozonac, de sărbători, fără a petrece ore întregi în bucătărie.
Acesta este făcut manual și promite o experiență culinară de excepție. Cozonacul lui Scărlătescu cântărește 900 de grame și este pregătit cu ingrediente de calitate superioară. Printre acestea se numără făina albă de grâu, zahărul, cacao, nuca, ciocolata neagră belgiană cu 55% cacao, rahatul, untul belgian cu 80% grăsime, laptele și ouăle. Decorul fiecărui cozonac este unic, detaliile variind de la un produs la altul, potrivit Cancan.
Cei doresc să cumpere un astfel de produs trebuie să știe că poate fi comandat cu cel puțin 24 de ore în avans și este disponibil pentru livrare în București și județul Ilfov. Livrarea se realizează cu flota proprie a lui Chef Scărlătescu, iar cozonacii sunt ambalați în ambalaje de unică folosință, garantând prospețimea și siguranța acestora.
În ceea ce privește costul unui cozonac de lux marca Scărlătescu, acesta este de 99 de lei, însă există posibilitatea ca acesta să crească pe măsură ce sărbătorile se apropie, având în vedere cererea mare.
Acest cozonac este o propunere care se adresează celor care apreciază preparatele premium și sunt dispuși să plătească un preț mai mare pentru un desert fără compromisuri în ceea ce privește calitatea.