Primarul municipiului Brașov, George Scripcaru: Jurista mea mi-a completat declarația de avere. Terenul nu este separat de casă

Primarul municipiului Brașov, George Scripcaru: Jurista mea mi-a completat declarația de avere. Terenul nu este separat de casă
Foto: brasov.net

Primarul municipiului Brașov, George Scripcaru, susține că declarația sa de avere a fost completată de jurist sa, menționând că terenul de 1.000 de metri pătraţi aferent casei pe care o deţine în Braşov nu a fost menţionat întrucât acesta face parte din „imobilul propriu-zis” şi nu se trece separat.

Este vorba despre terenul care aparţine casei. Accesul de intrare în curte, trotuare, curtea propriu-zisă. Nu este un teren separat de casă, de sine stătător. Eu am dat toate datele juristei mele care a completat declaraţia de avere pentru ca totul să fie în regulă. Din câte ştiu eu astea nu se trec separat, pentru că fac parte din imobilul propriu-zis. Banca are toate datele. Nu am nimic de ascuns”, a declarat Scripcaru, citat de Mediafax.

Edilul a mai adăugat că atât casa cât și terenul au același număr topografic.

Am vorbit la Direcţia Fiscală şi mi s-a spus că atât terenul cât şi casa au acelaşi număr topografic şi probabil de aceea în declaraţia de avere a fost trecută doar casa”, a menţionat Scripcaru.

George Scripcaru a precizat că nu a fost anunțat oficial că ar fi urmărit de procurorii DNA, adăugând că își va lua un avocet pentru a lămuri această problemă.

Potrivit declaraţiei de avere completate în iunie 2011, George Scripcaru are o casă de 350 de metri pătraţi în Braşov, cumpărată în anul 2006.

Primarul George Scripcaru, membru PDL, este cercetat de DNA, alături de prefectul de Braşov Ion Gonţea, pentru corupţie, fapte identificate în cadrul anchetei privindu-l pe fostul şef al Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor, Ionel Spătaru.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`