Eugen Teodorovici, citat ca martor la DNA în dosarul ce îi vizează pe Nicolae Păun și Mădălin Voicu (VIDEO)

Eugen Teodorovici, citat ca martor la DNA în dosarul ce îi vizează pe Nicolae Păun și Mădălin Voicu (VIDEO)
Foto: facebook.com/pages/Eugen-Teodorovici

Fostul Ministru al Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, a fost citat ca martor la DNA în dosarul în care Nicolae Păun și Mădălin Voicu sunt acuzați de deturnarea a șase milioane de euro din fonduri europene, informează B1 TV.

Procurorii susțin că Voicu ar fi intervenit la Teodorovici pentru a-i facilita o audiență lui Păun. Când au fost publicate date din dosar, fostul Ministru a admis că a avut o discuție cu Păun pe această temă, dar a negat categoric orice acuzație de favorizare a acestuia.

”Așa cum toți veneau la mine, parlamentari și primari, așa și plecau. Fără vreo încălcare a legii. Nicolae Păun a prezentat o situație dificilă vizavi de proiecul dânsului. Nu mai știu exact, pentru că erau multe astfel de solicitări de discuție la nivelul Ministerului. Am subliniat clar: cât am fost ministru, am acționat strict cu respectarea legii”, a declarat Teodorovici, la ieșirea de la DNA.

Teodorovici: Cât am fost Ministru, am acționat strict cu respectarea legii

#DIRECT_ONE_k6wxgp#

Acum câteva zile, Gelu Diaconu, fostul președinte ANAF, a fost chemat DNA pentru a i se aduce la cunoștință că va fi trimis în judecată, pentru că i-ar fi ajutat pe cei doi în acțiunea lor de deturnare de fonduri.

Eugen Teodorovici, citat ca martor la DNA

#DIRECT_ONE_bz8r4c#

Urmăriți B1TV.ro și pe
`