Blaga, despre intrarea lui Cioloș în tabăra liberalilor: Un singur coleg i-a facut propunerea de a se alătura PNL

Blaga, despre intrarea lui Cioloș în tabăra liberalilor: Un singur coleg i-a facut propunerea de a se alătura PNL
foto: b1.ro

Copreședintele PNL Vasile Blaga a făcut o serie de declarații, alături de Alina Gorghiu, după întâlnirea dintre liberali și premierul Dacian Cioloș, printre care a adus și lămuriri cu privire la invitația Partidului Național Liberal pentru prim-ministru de a se alătura acestei formațiuni politice, arată hotnews.ro.

"Eu nu l-am invitat în partid. Un singur coleg, domnul Velă, haideți să lămurim și aici, să nu aveți alte nelămuriri. Domnul Vela (Marcel Vela-n.r.) i-a făcut această propunere, colegul nostru de la Caraș. Suntem un partid democratic, fiecare poate să spună ce are de gând să facă. Premierul i-a răspuns onest: 'nu întru în această campanie electorală, așa înțeleg, nu vreau să am probleme de conștiință' și noi nu vrem să-i creăm probleme de conștiință domnului premier. Deci, lucrurile sunt clare", a declarat Vasile Blaga.

"Va veni, după cum probabil ați aflat deja, în toamnă cu un cod al administrației pe care și l-a asumat de ceva vreme. Nu este finalizat. Ne-am manifestat speranța că în cadrul acestui cod al administrației va există un capitol dedicat solicitării constante a PNL de a avea o reglementare unitară în materie de incompatibilități cu privire la primari, pentru că tocmai și-au preluat mandatul sau își preiau mandatul acum primarii din România", a completat și Alina Gorghiu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`