Primarul din Brașov: Nu am fost anunţat despre ancheta DNA. Prefectul Ion Gonţea: Nu ştiu nimic

Primarul din Brașov: Nu am fost anunţat despre ancheta DNA. Prefectul Ion Gonţea: Nu ştiu nimic
Foto: ziarelive.ro

Primarul Braşovului, George Scripcaru, pretinde că nu ştie nimic despre o anchetă a DNA în care ar fi cercetat pentru abuz în serviciu şi complicitate la luare de mită.

„Nu cunosc. Nu ştiu nimic despre asta. Nu am fost anunţat despre nimic. Am fost la DNA doar când am fost chemat să dau declaraţii. Nu ştiu de unde apar eu în povestea asta, trebuie să clarificăm aceste aspecte”, a declarat George Scripcaru pentru Mediafax.

La rîndul său, prefectul Ion Gonţea a spus că nici el nu ştie nimic şi că îl surprind investigările DNA-ului.

„Lăsaţi-mă în pace. Nu ştiu nimic. Nu mă mai chinuiţi. Am fost la DNA doar atunci când am fost chemat şi mi s-au pus întrebări. Am răspuns atunci că nu am nicio legătură cu cazul respectiv. Altceva ce să vă mai zic? Am crezut că s-au lămurit lucrurile atunci. Nu ştiu ce mai vor procurorii să scoată”, a spus Gonţea.

Cei doi sunt cercetaţi într-un dosar de luare de mită în care este implicat fostul şef al Comisariatului pentru Protecţia Consumatorilor Braşov, Ionel Spătaru. Acesta a fost trimis în judecată cu acuzația că a primit de la administratorul unei firme 70.000 de euro pentru a revoca o decizie de închidere a activităţii unui agent economic.

Vezi AICI mai multe detalii din dosaul DNA în care sunt cercetați George Scripcaru, Ion Gonţea și Ionel Spătaru

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`