Schimb dur de replici între Teodor Atanasiu și Gheorghe Piperea privind propunerea pentru președinția PNL București

Schimb dur de replici între Teodor Atanasiu și Gheorghe Piperea privind propunerea pentru președinția PNL București
Foto: B1

Prim-vicepreședintele PNL, Teodor Atanasiu și avocatul Gheorghe Piperea au avut un schimb mai dur de replici privind informația că celui din urmă i-a fost propusă șefia organizației de București a PNL.

Politicianul a declarat conform psnews.ro: " A fost, probabil, propunerea unui cetăţean din PNL, pentru că eu nu am auzit ca partidul să-i facă o asemenea propunere", negând astfel că ar exista un interes pentru aducerea lui Gheorghe Piperea în rândul liberalilor. Atanasiu a mai completat că numele viitor președinte de organizație municipală va fi anunțat săptămâna viitoare și ca i se pare normal să fie cineva din interior"..

Replica avocatului nu s-a lăsat așteptă și s-a dovedid a fi la fel de virulentă. Piperea a declarat conform DCnews: " Dl Atanasiu declară niște chestii de natură a stârni un scandal pe care nu mi-l doresc. Cred, la modul ne-orgolios, ci doar rezonabil, că domnul în cauză ar face bine să tacă și să facă cei zece pași în spate de care vorbeam săptamâna trecută. Omul, probabil, nu a înțeles că rolul său în politică nu mai este atât de important sau, și mai mult, că este una dintre figurile "mulțumită" cărora PNL a obținut 15% în alegerile locale în București și una dintre feţele pe care peste 67% dintre bucureșteni nu mai vor să le vadă, refuzând, pur si simplu, să iasă la vot."

Avocatul i-a recomandat prim-vicepreședintelui liberal să se informeze înainte de a vorbi, fie de la liderii partidului, fie din presă. De asemenea, Gheorghe Piperea a mai completat: "Oricum, s-ar prea putea ca lumea să afle curând cam ce rol a avut domnul în cauză și în ce modalitate s-a implicat domnia sa în opoziția acerbă la legea dării în plată. Cei care vor amănunte, au aici un indiciu : un vice de la BNR avea (are) o consiliera".

Gheorghe Piperea a anuțat marți că a refuzat preluarea conducerii PNL București. Mai multe detalii aici.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`