Donald Trump a rămas fără manager de campanie, după demisia lui Corey Lewandowski

Donald Trump a rămas fără manager de campanie, după demisia lui Corey Lewandowski
foto: politico.com

Candidatul republican în cursa pentru Casa Albă, miliardarul Donald Trump, a rămas pentru a doua oară fără manager de campanie, după ce Corey Lewandowski a renunțat la această funcție, arată politico.com.

"Campania lui Donald Trump pentru președinție, care a stabilit un record istoric în Partidul Republican, primind aproximativ 14 milioane de voturi, a anunțat că astăzi (luni – n.r.), Corey Lewandowski nu va mai face parte din echipa sa de campanie", a anunțat purtătorul de cuvânt Hope Hicks. "Îi suntem recunoscători lui Corey pentru munca și dedicarea sa și îi urăm toate cele bune în viitor", a adăugat acesta.

Lewandowski a făcut parte din stafful de campanie al lui Trump din momentul lansării acestei campanii, în iunie anul precedent, și a avut ceva conflicte cu președintele de campanie Paul Manafort.

"Este o adevărată luptă acolo", a declarat o sursă din interior pentru jurnaliștii de la Politico. "Manafort a încercat să îl scoată pe Corey din joc, dar nu a reușit. Iar acum, oriunde se uită, Corey vede o amenințare, așa că încearcă să neutralizeze aceste amenințări", a adăugat sursa mai sus citată.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`