Donald Trump crede că Marii Britanii îi va fi mai bine în afara Uniunii Europene (VIDEO)

Donald Trump crede că Marii Britanii îi va fi mai bine în afara Uniunii Europene (VIDEO)
Foto: businessinsider.com

Donald Trump face, din nou, afirmaţii şocante. Republicanul care aspiră la fotoliul de preşedinte de la Casa Albă s-a declarat în favoarea Brexit-ului, informează B1 TV. Pe 23 iunie va avea loc referendumul pe tema apartenenţei Regatului la Uniunea Europeană.

Magnatul american le-a spus britanicilor că el crede că Marii Britanii îi va fi mai bine în afara Uniunii Europene. Donald Trump a anunţat că sprijină tabăra care doreşte ieşirea din UE.

"Personal, aş fi mult mai înclinat pentru ieşire din Uniunea Europeană dintr-o sumedenie de motive, ca, de exemplu, mai puţină birocraţie. Dar nu sunt cetăţean britanic. Este doar părerea mea", a spus Trump pentru Sunday Times.

Donald Trump crede că Marii Britanii îi va fi mai bine în afara Uniunii Europene

#DIRECT_ONE_4cqdk7#

Miliardarul a adaugat că va încerca să aibă relaţii bune la nivel internaţional dacă va fi ales preşedinte al Statelor Unite, inclusiv cu premierul britanic David Cameron. Acesta din urma a calificat în trecut propunerea lui Trump de a interzice temporar accesul musulmanilor în America drept o idee stupida si greșită, care provoacă "discordie".

Campania pentru referendumul în urma căruia britanicii vor decide dacă ies sau nu din Uniunea Europeană a fost reluată. Aceasta fusese întreruptă timp de trei zile, după asasinarea deputatei laburiste pro-UE Jo Cox.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`