Vizită neobișnuită la Vatican: Papa Francisc s-a întâlnit cu un tigru (VIDEO)

Vizită neobișnuită la Vatican: Papa Francisc s-a întâlnit cu un tigru (VIDEO)

Întâlnire neobişnuită la Vatican. Papa Francisc a fost vizitat de participanții la plenara Reuniunii Operelor de Ajutorare a Bisericilor Orientale, printre care s-a aflat şi un pui de panteră neagră şi un tigru.

Pe imagini se poate observa cum tigrul de şase luni este condus de îngrijitor înspre papa Francisc, care după câteva momente de ezitate îşi face curaj să mângâie felina. Papa s-a apropiat şi a atins animalul pe spate, spre surprinderea tigrului, care a sărit brusc într-o parte. Suveranul Pontif s-a speriat. După ce dresorul s-a asigurat că totul e în regula, papa Francisc l-a mângaiat de tigru, care a continuat să bea liniștit lapte din biberon. Îngrijitorul a explicat că tigrul s-ar fi speriat de hainele albe ale papei.

Vizită neobișnuită la Vatican: Papa Francisc s-a întâlnit cu un tigru

#DIRECT_ONE_m5opzj#

În discursul său, papa Francisc a remarcat abilitatea specială a interpreților de circ de a aduce un zâmbet pe fața unui copil, de a lumina ziua unei persoane singure și de a apropia oamenii. Suveranul Pontif i-a primit în audiență pe participanții la plenara Reuniunii Operelor de Ajutorare a Bisericilor Orientale, eveniment care a avut loc cu ocazia încheierii lucrărilor plenarei, care au început la 13 iunie și s-au desfășurat în Vatican.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`