Au găsit vinovaţii dentru dezastrul de la alegeri: PNL i-a exclus pe Theodor Paleologu și Cristian Bodea

Au găsit vinovaţii dentru dezastrul de la alegeri: PNL i-a exclus pe Theodor Paleologu și Cristian Bodea

În cadrul Biroului Politic Național al PNL de miercuri, s-a decis prin vot excluderea din rândurile partidului a deputatului Theodor Paleologu și Cristian Bodea. Excluderea vine la propunerea lui Cezar Preda după ce cei doi au criticat în mai multe rânduri conducerea și deciziile partidului.

Theodor Paleologu a reacționat pe Facebook după aflarea propunerii de excludere: "Din suita de imbecilități piramidale ale conducerii PNL nu putea lipsi și excluderea singurului om care a prevăzut exact ce se va intampla, care a avertizat non-stop asupra erorilor și derapajelor, care poate opri hemoragia și degringolada partidului în București. Singurul, totodată, care e pe bune liberal și are în genealogia sa o droaie de fruntași liberali – miniștri, primari, deputați si senatori – înca de la fondarea partidului în 1875"

"Autorii dezastrului din Capitala raman țoti în funcție: Gorghiu, Blaga, Bușoi, Atanasiu, Cezar Preda. Ei au dat Bucureștiul pe mâna PSD-ului. Și vor duce PNL-ul sub 8% în București, cu consecințe evidente pentru rezultatele din tot restul țarii", a mai completat deputul.

Senatorul Cristian Bodea a declarat pentru Agerpres după aflarea propunerii de excludere: "După statutul copiat de la PCR, pot să mă excludă și dacă am barbă. Așa că totul ține de bun simț și liberalism. E un examen pentru partid, se va dovedi dacă L vine de la Liber. Dacă nu, am sa le propun să schimbe inițialele în PNO, de la Obedient. Voi merge la BPN ca să mă poată înfiera. Să se simtă și ei cocoși peste un coteț dărâmat. Dar știu că Pilat din Deal a făcut deja judecata".

Copreședintele PNL Vasile Blaga a răspuns că în cazul celor doi BPN-ul va respecta doar procedurile.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`