Dragnea, despre șefia Camerei: Este important să dai cu ciocănelul acolo, dar noi avem nevoie de oameni în teritoriu ca să câștigăm alegerile parlamentare (VIDEO)

Dragnea, despre șefia Camerei: Este important să dai cu ciocănelul acolo, dar noi avem nevoie de oameni în teritoriu ca să câștigăm alegerile parlamentare (VIDEO)

Funcția de președinte al Camerei Deputaților, a treia cea mai importantă în stat, nu este tocmai de valoare în opinia liderului social-democrat. Astfel, consideră Liviu Dragnea, câștigarea alegerilor de către PSD este mai importantă decât îndeplinirea atribuțiilor ce țin de ocuparea acestei funcții.

Președintele PSD a mai precizat că șefia Camerei va fi ocupată de un interimar până când mandatul actualului Parlament va expira.

”Așa cum am spus mereu în ultima perioadă, nu consider că acum această funcție e esențială și merită atâta patimă și dezbatere. Obiectivul meu și al PSD e câștigarea alegerilor parlamentare. În aceste condiții, am avut mereu asta în minte: am nevoie de toți oamenii lângă mine pentru campanie. De săptămâna viitoare fiecare coleg va primi acțiuni pe care trebuie să le întreprindă. Au fost vehiculate mai multe nume, Ponta, Iordache, Plumb, Ștefan. De toți PSD are nevoie în teritoriu pentru a organiza și pregăti alegerile. Astfel, propunerea mea a fost să nu nominalizăm pe nimeni, ci să mergem până la finalul mandatului acestui Parlament cu intermar desemnat de Biroul Permanent al Camerei”, a declarat liderul PSD.

Dragnea a insistat că ”este foarte important să dai cu ciocănelul acolo, dar acum noi toți vrem să câștigăm alegerile”.

Dragnea, despre șefia Camerei: Este important să dai cu ciocănelul acolo, dar noi avem nevoie de oameni în teritoriu ca să câștigăm alegerile parlamentare

#DIRECT_ONE_3mop8v#

Urmăriți B1TV.ro și pe
`