Victor Ponta: Candidez pentru conducerea Camerei Deputaților dacă mă susține Liviu Dragnea. Nu e niciun conflict în PSD (VIDEO)

Victor Ponta: Candidez pentru conducerea Camerei Deputaților dacă mă susține Liviu Dragnea. Nu e niciun conflict în PSD (VIDEO)
Foto: B1 TV

Fostul premier Victor Ponta a declarat că nu există niciun conflict în PSD cu privire la desemnarea unui înlocuitor al lui Valeriu Zgonea la conducerea Camerei Deputaților și a precizat că va candida pentru această funcție dacă va fi susținut de liderul PSD, Liviu Dragnea.

”Mi-au zis să mă implic, m-am implicat, mi-au zis că ar fi bine să fiu la Cameră, am zis că sunt de acord. Dacă domnul Dragnea mă susține candidez, dacă nu, nu, pentru că nu vreau să ne certăm în PSD. Pune domnia sa pe cine crede că e mai bun decât mine. Deci nu e niciun conflict. E decizia domnului Dragnea. Dacă mă susține mă duc, dacă nu, nu e nicio supărare, nu se ceartă nimeni, nu se supără nimeni”, a declarat Victor Ponta.

”Îmi doresc să îmi fac treaba față de PSD și cei care m-au ales, cred că mi-am facut-o și în campania pentru locale. În toamnă candidez la parlamentare. Decizia politică e la președintele partidului și eu sunt cel mai disciplinat membru al partidului”, a mai sus Ponta.

Victor Ponta: Candidez pentru conducerea Camerei Deputaților dacă mă susține Liviu Dragnea. Nu e niciun conflict în PSD

#DIRECT_ONE_23me9y#

Urmăriți B1TV.ro și pe
`