Diana Buzoianu (USR): „Avem un candidat pro-rus care a fost scos prin metode putiniste ca să fie validat și confirmat un alt candidat pro-rus” (VIDEO)

Diana Buzoianu (USR): Avem un candidat pro-rus care a fost scos prin metode putiniste ca să fie validat și confirmat un alt candidat pro-rus (VIDEO)
Deputata USR Diana Buzoianu. Sursa foto: Diana Buzoianu / Facebook

Deputata USR Diana Buzoianu a declarat într-o intervenție pentru B1 TV că PSD are un plan bine stabilit de a duce AUR în turul doi al alegerilor prezidențiale, fapt evident prin modul în care judecătorii CCR au decis din pix scoaterea din competiția electorală a Dianei Șoșoacă:

“Este foarte clar că PSD are un plan de a duce AUR în turul doi. Judecători CCR care luau acum câteva luni de zile cafele în sediul PSD, la Parlament, sunt practic judecătorii CCR care apoi au desființat candidatura din pix a doamnei Șoșoacă care într-adevăr o parte din voturile acesteia se vor duce acum către George Simion.

Este clar că este un plan arătat de foarte mult timp. Până în ziua de astăzi, domnul Ciolacu nu a luat nicio poziție publică la faptul că și Guvernul ucrainean și Guvernul Republicii Moldova au ieșit și au spus că George Simion este un factor de destabilizare de țară, că este un agent rus și are interdicție de intrare în aceste țări, în timp ce în România domnul Ciolacu nu a luat nici măcar o singură dată o poziție pe acest subiect. Nu există nici măcar o singură declarație a lui Marcel Ciolacu care să condamne această candidatură.

A cerut informații, le-a primit și apoi nu a făcut nimic cu acestea, asta este cu atât mai grav. Avem un candidat pro-rus care a fost scos prin metode putiniste ca să fie validat și confirmat un alt candidat pro-rus. Singurul câștigător din toată această schemă este PSD”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`