Canotorii Ionela și Marius Cozmiuc, au dat anunțul cel mare. Cei doi vor fi părinți

Canotorii Ionela și Marius Cozmiuc, au dat anunțul cel mare. Cei doi vor fi părinți
Sursa foto: Facebook / @Ionela Livia Cozmiuc

Purtătorii de drapel ai României la Jocurile Olimpice de la Paris, Ionela și Marius Cozmiuc, au anunțat că vor fi părinți.

Ionela și Marius sărbătoresc șapte ani de căsnicie

„Ionela şi Marius Cozmiuc împlinesc 7 ani de căsătorie şi sărbătoresc într-un mod cu totul special: se pregătesc să devină părinţi! După medalii strălucitoare şi performanţe extraordinare, cei doi urmează să-şi îndeplinească cel mai frumos vis! Aceasta este, pentru ei, cu adevărat cea mai preţioasă „medalie”, una câştigată cu iubire, ce marchează un nou început frumos. Felicitări, Ionela şi Marius! Vă dorim sănătate şi momente de neuitat alături de cel mai mic viitor campion!”, a anunţat Federaţia Română de Canotaj, conform ziare.com.

Canotorii s-au retras din lumea sportului profesionist în 2024

Ionela și Marius Cozmiuc au anunțat că se retrag din canotaj în 2024, după ce au scris istorie la Jocurile Olimpice, la Campionatele Mondiale, dar şi la Europene.

„În urmă cu 2-3 ani am avut un gând de a ne retrage, însă Ionela mi-a spus „vreau să rămânem până la această olimpiadă pentru că vreau să obțin și eu medalia olimpică, tu ai obținut-o, dar vreau să o obțin și eu pe a mea”, a declarat Marius Cozmiuc, vicecampion olimpic la canotaj, pentru Antena 3 CNN.

„Dacă ar fi să o iau de la capăt știind cât de greu e și prin tot ce am trecut, aș spune da fără să stau pe gânduri. Nu ne place să spunem că am sacrificat ceva, pentru că atunci când faci un lucru de drag, acesta nu mai este un sacrificiu”, a spus Ionela Cozmiuc, vicecampioană olimpică la canotaj.

Împreună au adunat 19 medalii la marile competiţii. Ionela a adunat 8 medalii în carieră, e triplă campioană mondială şi triplă campioană europeană şi a fost la două ediţii de Jocuri Olimpice. Marius are 11 medalii în carieră, fiind dublu campion european, campion mondial şi vicecampion olimpic la Tokyo 2020.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`