Un bărbat s-a sinucis sărind cu mașina în mare la Mangalia. Mesaj de adio pentru fosta iubită

Un bărbat s-a sinucis sărind cu mașina în mare la Mangalia. Mesaj de adio pentru fosta iubită
Sursa foto: Pixabay / Image by Gianluca

Un bărbat în vârstă de 37 de ani și-a pus capăt zilelor, sărind cu mașina în mare la Mangalia, iar înainte de a se sinucide lăsase un mesaj de adio pentru fosta lui iubită, potrivit Observatornews.ro.

Fosta iubită îi informase pe polițiști că bărbatul a amenințat că se sinucide

Polițiștii au fost anunțați cu privire la intențiile sinucigașe ale bărbatului chiar de fosta lui iubită.

„La data de 27 octombrie a.c., în jurul orei 04.00, polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Vama Veche – 2 Mai au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că un barbat, de 37 de ani, cu care aceasta ar fi avut o relație de concubinaj, ar fi amenințat că-și va lua viața.

Polițiștii au început de îndată cercetările de căutare, în vederea identificării bărbatului în cauză, precum și a autoturismului cu care acesta obișnuia să circule”, spune Inspectoratul de Poliție Județean Constanța.

A sărit cu mașina în mare

Bărbatul a sărit cu mașina în mare.

„În urma cercetărilor efectuate de polițiști, a reieșit că un autoturism ar fi sărit în apele mării, în noaptea de 26 spre 27 octombrie, în jurul orei 01.56, de pe un postament de beton, amplasat sub podul care face legătura între strada Portului și insulița Mangalia.

La acest moment, scafandri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea și cei ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brăila intervin în zona Portului Mangalia, pentru a scoate la suprafaţă trupul neînsufleţit al unui bărbat care se afla în vehiculul sus-menționat și stabilirea identității acestuia”, mai notează IPJ Constanţa.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`