Hoțul acrobat din Botoșani a fost trimis în judecată. Cum dădea spargerile și care e paguba

Hoțul acrobat din Botoșani a fost trimis în judecată. Cum dădea spargerile și care e paguba
Sursa foto: Pixabay

Un tânăr din județul Botoșani a fost trimis în judecată pentru furt calificat, trei capete de acuzare, după ce a comis spargeri spectaculoase, folosindu-se de un arsenal de scule și profitând de geamuri sau uși de la balcoane lăsate neasigurate.

Cum a comis spargerile și ce lucruri a furat

În noaptea de 9 spre 10 iunie, tânărul a găsit un geam termopan lăsat deschis la un apartament de la etajul 1 al unui bloc. A escaladat fereastra, a intrat înăuntru și a furat 150 de euro.

Pe 30 iunie, a escaladat balconul unei locuințe situate tot la etajul 1 și a forțat ușa de acces cu o rangă. De aici a furat încălțăminte, parfumuri, ceasuri și o verighetă din aur, paguba totală fiind de 15.000 de lei, informează Monitorul de Botoșani.

Iar în noaptea de 3 spre 4 iulie, a escaladat gardul și balconul unei case tot din municipiul Botoșani. A intrat tot prin forțarea ușii de la balcon și a furat o geantă neagră și bijuterii tip gablonț. Prejudiciul total – 5.000 de lei.

Ce au găsit anchetatorii în locuința hoțului

Hoțul a fost prins după câteva zile, iar recent a fost trimis în judecată.

Anchetatorii au găsit în locuința sa mănuși, cagulă, scule de efracție, pantofii sport folosiți în timpul spargerilor, dar și mai multe bunuri furate, care vor fi restituite proprietarilor.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
16:32 - Am aflat cât a costat, de fapt, ținuta Danielei Iliescu cu care a apărut la biserică. Soția lui Culiță Sterp a atras toate privirile (FOTO)
16:27 - Gheorghe Ialomițianu, despre planul privind reducerea deficitului: „Ciolacu și Ciucă mint când spun că nu vor crește taxele”
16:26 - Țara din Europa în care cetățenii așteaptă peste 300 de zile pentru un consult cardiologic. 4,5 milioane de persoane au renunțat să se mai ducă la medici
16:17 - Marca: Vinicius nu participă la Gala Balonului de Aur. Totul indică faptul că nu el este câștigătorul
16:05 - Un bărbat s-a sinucis sărind cu mașina în mare la Mangalia. Mesaj de adio pentru fosta iubită
15:58 - Tentativă de sinucidere în toaleta unui mall din Constanța. Un bărbat și-a provocat răni
15:51 - Decizie radicală! Cazurile în care, de azi, programările online la RAR se pierd: “Mai multă atenție vă va scuti de un drum făcut degeaba”
15:48 - Daniel Breaz, întrebat dacă sunt foști membri PSD pe listele AUR: Cu siguranță sunt anumiți oameni impuși. Hrebenciuc e specialist la astfel de negocieri, la astfel de jocuri de culise (VIDEO)
15:33 - Bogdan Matei dezminte acuzațiile lui Nicolae Ciucă la adresa PSD: Doar o declarație politică. Mai încearcă să-și câștige câteva voturi. Dacă are astfel de informații, ar trebui să vorbim cu nume și prenume (VIDEO)
15:29 - Spaniolii protestează din nou față de turimul excesiv. Străzile din San Sebastian, pline de manifestanți