Lasconi: Geoană s-a întâlnit recent cu un individ care conduce o divizie de hackeri ce au manipulat alegerile în peste 30 de ţări

Lasconi: Geoană s-a întâlnit recent cu un individ care conduce o divizie de hackeri ce au manipulat alegerile în peste 30 de ţări
Inquam Photos / Octav Ganea

Elena Lasconi, lidera USR și candidata partidului la prezidențiale, a declarat că Mircea Geoană, unul dintre contracandidații ei, s-a întâlnit recent cu un individ „periculos”, care e șeful unei divizii de hackeri ce au manipulat alegerile în 30 de țări. Lasconi a lansat acuzația în timpul unei dezbateri electorale la Antena 3 CNN, după ce Geoană a întrebat-o dacă ar merge la un summit BRICS.

Lasconi: Nu aș discuta niciodată cu Putin

„Interesant că mă întreabă dl Geoană despre jucăria lui Putin. Foarte interesant… Sigur că nu aș participa (la un summit BRICS) și nu aș discuta niciodată cu Putin, un individ care are mandat internațional de arestare”, a răspuns Elena Lasconi.

„Poate că domnia sa s-ar duce, că cunoaşte drumurile către Moscova, dar Elena Lasconi, nu”, a mai afirmat aceasta.

Lasconi, despre individul „periculos” cu care s-ar fi întâlnit Geoană

Candidata USR la prezidențiale a susținut apoi că e interesant că Geoană i-a adresat o întrebare din zona Rusiei, în condiţiile în care el „s-a întâlnit recent cu un individ pe care eu îl consider periculos şi România ar trebui să-l considere periculos deoarece conduce o divizie de hackeri care au manipulat alegerile în peste 30 de ţări”.

Elena Lasconi a precizat că-i va adresa o întrebare publică lui Mircea Geoană pe acest subiect.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
16:32 - Am aflat cât a costat, de fapt, ținuta Danielei Iliescu cu care a apărut la biserică. Soția lui Culiță Sterp a atras toate privirile (FOTO)
16:27 - Gheorghe Ialomițianu, despre planul privind reducerea deficitului: „Ciolacu și Ciucă mint când spun că nu vor crește taxele”
16:26 - Țara din Europa în care cetățenii așteaptă peste 300 de zile pentru un consult cardiologic. 4,5 milioane de persoane au renunțat să se mai ducă la medici
16:17 - Marca: Vinicius nu participă la Gala Balonului de Aur. Totul indică faptul că nu el este câștigătorul
16:05 - Un bărbat s-a sinucis sărind cu mașina în mare la Mangalia. Mesaj de adio pentru fosta iubită
15:58 - Tentativă de sinucidere în toaleta unui mall din Constanța. Un bărbat și-a provocat răni
15:51 - Decizie radicală! Cazurile în care, de azi, programările online la RAR se pierd: “Mai multă atenție vă va scuti de un drum făcut degeaba”
15:48 - Daniel Breaz, întrebat dacă sunt foști membri PSD pe listele AUR: Cu siguranță sunt anumiți oameni impuși. Hrebenciuc e specialist la astfel de negocieri, la astfel de jocuri de culise (VIDEO)
15:46 - Botoșani: Desfășurare impresionantă de forțe, după un apel la 112. Ce au descoperit salvatorii la fața locului
15:33 - Bogdan Matei dezminte acuzațiile lui Nicolae Ciucă la adresa PSD: Doar o declarație politică. Mai încearcă să-și câștige câteva voturi. Dacă are astfel de informații, ar trebui să vorbim cu nume și prenume (VIDEO)