Bătaie în plină stradă, în Glina. Mascații au intervenit pentru a aplana conflictul / 4 persoane duse la spital și 10 la Poliție

Bătaie în plină stradă, în Glina. Mascații au intervenit pentru a aplana conflictul / 4 persoane duse la spital și 10 la Poliție
Foto simbol: Pixabay

Mai multe persoane s-au luat la bătaie în stradă, duminică după-amiază, în localitatea Glina din județul Ilfov, pe fondul unui conflict referitor la un drum de servitute și o datorie, potrivit Pro TV.

4 persoane la spital și 10 la Poliție după o bătaie în plină stradă

Începând de la ora 15:17, autoritățile au primit nu mai puțin de șase apeluri cu privire la o bătaie în stradă, în care scandalagii foloseau obiecte contodentente.

La locul conflictului și-au făcut apariția

„La faţa locului au fost depistate şi identificate 12 persoane, care ar fi fost implicate în altercaţie, 10 dintre acestea au fost conduse la sediul Poliţiei Oraşului Popeşti Leordeni, iar două persoane -un bărbat şi o femeie – au fost conduse cu echipajele medicale la două spitale din Bucureşti, pentru acordarea îngrijirilor de specialitate. De asemenea, în cauză au fost identificate şi alte două persoane, care ulterior s-au deplasat, cu mijloacele proprii, la un spital din Bucureşti, pentru acordarea îngrijirilor medicale”, afirmă Inspectoratul de Poliție Județean Ilfov.

De la ce ar fi pornit conflictul

Din primele cercetări reiese că scandalul a început de la un drum de servitute și de la o datorie.

Polițiștii din Popești Leordeni fac demersuri pentru a le identifica și depista pe toate persoanele implicate în scandal, precum și pentru a stabili cu exactitate situația de fapt.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:51 - Nicușor Dan, întrebat de ce nu susține niciun candidat în turul 1: Vreau să am un parteneriat și o echidistanță cu toate partidele care vor forma majoritatea în Consiliul General (VIDEO)
23:29 - Parlamentar britanic suspendat din Partidul Laburist după ce l-a bătut pe un bărbat în plină stradă. Ce spune Mike Amesbury despre incident
22:59 - FCSB și Rapid au terminat la egalitate pe Arena Națională! Pentru campioană urmează un nou derby cu Dinamo
22:56 - Radu Miruță: Singurul candidat cu mesaj credibil anti-PSD este Elena Lasconi (VIDEO)
22:26 - Rareș Hopincă: O parte dintre „urmașii comuniștilor”, așa cum îi înțelege domnul Ciucă, sunt chiar în PNL (VIDEO)
22:05 - Rareș Bogdan: George Simion va lua sub 13-14 procente. Singurul candidat care poate opri dominația PSD totală asupra României și pericolul acestei dominații este Nicolae Ciucă (VIDEO)
21:45 - Nicușor Dan: Programul lui Nicolae Ciucă pentru București este unul foarte serios, ambițios, de anvergură și care, în sfârșit, după 35 de ani, propune un urbanism corect. Da, m-a convins (VIDEO)
21:27 - Ciprian Ciucu: Ciolacu nu are monopol pe tot ce s-a făcut în ultimii cinci ani. Singurul numitor comun la guvernare din 2019 a fost PNL, care și-a luat toate înjurăturile, dar se înghesuie alții pentru meritele sale (VIDEO)
21:09 - Președinta Georgiei nu recunoaște rezultatul alegerilor. Salome Zurabișvili cere proteste și spune că țara a fost victima unei „operațiuni speciale ruse”
20:49 - Violeta Alexandru: Se simte un blat între PSD și AUR. Sper să aibă forță românii să înțeleagă că, indiferent de planurile lor de laborator, buletinul de vot este la ei în mână (VIDEO)