„360 de grade”, cu Alina Bădic. În ce zone este bine să plusăm și ce trebuie să știm despre negocieri (VIDEO)

„360 de grade”, cu Alina Bădic. În ce zone este bine să plusăm și ce trebuie să știm despre negocieri (VIDEO)

Fiecare tip de negociere are un anumit tip de structură și atunci și abordarea trebuie să corespundă, a explicat Alina Bădic, sâmbătă, pe B1 TV, la „360 de grade”, într-o ediție în care l-a avut ca invitat special pe Lucrețiu Tudoroiu.

„360 de grade”, cu Alina Bădic, despre zonele în care e bine să plusăm

Astroloaga a explicat că este bine să plusăm în zonele în care simțim că avem „un har”.

„Toți cei care cred într-un ideal și care au niște planuri care țin de structura lor sufletească ar trebui să înțeleagă faptul că, da, este momentul să punem la punct lucrurile, da, este momentul acum să putem să ieșim în evidență printr-un aplomb deosebit într-o zonă care ni se adresează, adică dacă ai un hobby sau te simți puternic într-o anumită zonă, ai un har, este bine să plusezi în zona respectivă”, a spus Alina Bădic.

Ce au spus ea și Lucrețiu Tudoroiu despre tipurile de negociere

„Fiecare tip de negociere, fie că negociezi cu cineva să te ajute, fie că negociezi cu cineva un salariu, fie că negociezi cu cineva pur și simplu să pleci undeva și persoana nu este de acord, și trebuie să porți o negociere, fiecare tip de negociere vine pe un anumit calibru. Unele sunt negocieri pe structură de Foc, altele negocieri pe structură de Pământ, altele negocieri pe structură de Aer – și ele nu sunt toate la fel (…). Fiecare tip de negociere are un anumit tip de structuri și atunci și abordarea trebuie să corespundă”, a continuat Alina Bădic.

„E foarte delicat aspectul acesta, pentru că marea problemă a momentului este că nu se găsește de obicei tonul potrivit. Oamenilor le este foarte greu să găsească tonul potrivit în rezolvarea unor probleme, în încheierea unor contracte. De ce? Nu că numai că i-ar speria, deja oamenii sunt speriați, de ce? De această inflamare, energiile astea care circulă alandala peste tot și care nu îi lasă pe oameni liniștiți. Deci nici nu știi dacă să fii corect și să fii exemplar, profesionist, că poate îi sperii pe oameni”, a adăugat astroloaga.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:59 - FCSB și Rapid au terminat la egalitate pe Arena Națională! Pentru campioană urmează un nou derby cu Dinamo
22:56 - Radu Miruță: Singurul candidat cu mesaj credibil anti-PSD este Elena Lasconi (VIDEO)
22:26 - Rareș Hopincă: O parte dintre „urmașii comuniștilor”, așa cum îi înțelege domnul Ciucă, sunt chiar în PNL (VIDEO)
22:05 - Rareș Bogdan: George Simion va lua sub 13-14 procente. Singurul candidat care poate opri dominația PSD totală asupra României și pericolul acestei dominații este Nicolae Ciucă (VIDEO)
21:45 - Nicușor Dan: Programul lui Nicolae Ciucă pentru București este unul foarte serios, ambițios, de anvergură și care, în sfârșit, după 35 de ani, propune un urbanism corect. Da, m-a convins (VIDEO)
21:27 - Ciprian Ciucu: Ciolacu nu are monopol pe tot ce s-a făcut în ultimii cinci ani. Singurul numitor comun la guvernare din 2019 a fost PNL, care și-a luat toate înjurăturile, dar se înghesuie alții pentru meritele sale (VIDEO)
21:09 - Președinta Georgiei nu recunoaște rezultatul alegerilor. Salome Zurabișvili cere proteste și spune că țara a fost victima unei „operațiuni speciale ruse”
20:49 - Violeta Alexandru: Se simte un blat între PSD și AUR. Sper să aibă forță românii să înțeleagă că, indiferent de planurile lor de laborator, buletinul de vot este la ei în mână (VIDEO)
20:25 - Informații furate de la stat și vândute clienților bogați. O anchetă din Italia scoate la iveală „o piață gigantică și alarmantă a datelor confidențiale”
20:04 - Gheorghe Ialomițianu: Candidații n-au venit cu programe credibile. Să vedem niște dezbateri reale, nu glumițe de prost gust cum se întâmplă între Marcel și Nicu (VIDEO)